Έναρξη Εγγραφών στη Δημοτική Φιλαρμονική Ικαρίας

ΙΚΑΡΙΑ: Έναρξη Εγγραφών στη Δημοτική Φιλαρμονική
Ο Δήμος Ικαρίας σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές στην Δημοτική Φιλαρμονική Αγίου Κηρύκου έχουν ξεκινήσει και πραγματοποιούνται καθημερινά από 17.00 έως 19.00 το απόγευμα.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της Φιλαρμονικής μας, είναι 22750-23182 και 6978019637. Να επισημανθεί ακόμη, πως τηρούνται όλοι οι κανόνες για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας σχετικά με τον Covid-19.
Στα πλαίσια της έναρξης της νέων μουσικών μαθημάτων, λειτουργούν τμήματα εκμάθησης όλων των πνευστών οργάνων, τμήμα κρουστών και τμήμα θεωρίας της μουσικής. Επιπροσθέτως, διδάσκεται πιάνο και βιολί.
Η ευκαιρία που δίνεται στους μικρούς μαθητές είναι καίριας σημασίας για τη πνευματική και συναισθηματική τους ανάπτυξη. Παράλληλα οι γονείς έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους, πέρα από την άρτια κατάρτιση με μουσικές γνώσεις και τεχνικές ,την ανακάλυψη των μουσικών τους δεξιοτήτων, αλλά και μια ουσιαστικά εποικοδομητική αξιοποίηση του ελεύθερου τους χρόνου. Ακόμη και αν δεν αποτελέσει το βασικό εφόδιο για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, σίγουρα θα σταθεί θεμελιακό στοιχείο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας τους

Latest..