Ένα χαριτωμένο κοριτσάκι το πρώτο μωρό του 2023 στη Ρόδο

ΚΩΣ: Κοριτσάκι είναι το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στη Ρόδο με την έλευση του νέου έτους. Σε πελάγη ευτυχίας πνέουν ο κ. Παναγιώτης Παραπονιάρης και η κα Ζωοπηγή Μπουρνέλη οι οποίοι τις 7.37 το πρωί της πρωτοχρονιάς, υποδέχθηκαν στην κλινική Euromedica το νέο μέλος της οικογένειας τους, ένα χαριτωμένο κοριτσάκι, βάρους 2,965 κιλών.

«Έχουμε μία κόρη δέκα ετών την Αικατερίνη και προσπαθούσαμε εδώ και οκτώ χρόνια να αποκτήσουμε δεύτερο παιδί. Τον Ιανουάριο του 2022 επισκέφθηκα την μαιευτήρα-γυναικολόγο κυρία Ειρήνη Αγγελίδου-Χαιρέτη και μου είπε ότι μέχρι τον Απρίλιο θα έχω μείνει έγκυος, όπως και έγινε. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας βοήθησε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Η γέννηση της μικρής μας, είναι το καλύτερο δώρο για τη νέα χρονιά», δήλωσε η κα Μπουρνέλη στη δημοκρατική.

Το 2023 έφθασε στη Ρόδο ήσυχα, ειρηνικά και αισιόδοξα, φανερώνοντας τις προθέσεις του για την πορεία της χρονιάς. Πέρα από το ευτυχές γεγονός της γέννησης ενός χαριτωμένου κοριτσιού, η Ρόδος υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες της χρονιάς. Συνολικά 1.800 επιβαίνοντες στο κρουαζιερόπλοιο Lyrica που έδεσε νωρίς το πρωί στο τουριστικό λιμάνι έκαναν «ποδαρικό» στη νέα σεζόν, η οποία ανοίγει επίσημα στις 11 Μαρτίου με τις πρώτες αφίξεις να έχουν προγραμματιστεί από την Easy Jet.

«Η πρώτη ημέρα του χρόνου ξεκίνησε όπως αρμόζει στη Ρόδο. Με ήλιο, χαμόγελα, αισιοδοξία και μουσική υποδεχθήκαμε τους πρώτους 1.800 επισκέπτες μας», ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, κ. Χρήστος Μιχαλάκης.
Δεν υπήρξαν συμβάντα στα οποία κλήθηκαν να παρέμβουν η Πυροσβεστική Υπηρεσία ή η την ΕΛ.ΑΣ. μετά την έλευση του νέου έτους.
 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Latest..

Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας: Πρόσκληση ενδιαφέροντος από ιδιώτες για θέσεις μαθητείας – Οι ειδικότητες στο 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου

ΣΑΜΟΣ: Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την προσφορά θέσεων μαθητείας από ιδιώτες για το σχολικό έτος 2023-2024, ενημερώνει το 1ο ΕΠΑΛ Καρλοβάσου. Η ηλεκτρονική καταχώρηση θα … [Read More...]

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ν. Λέσβου του ΚΚΕ οργώνουν τα χωριά, την πόλη και εργασιακούς χώρους του νησιού μας

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Σταύρος Μαντατής στην Αγία Παρασκευή.Ο Γιάννης Ζαφειρίου  στην Αγιάσο και στο «Θεομήτωρ, και στις επιχειρήσεις της περιοχής Παγανής.  Στις συζητήσεις τους … [Read More...]

Καθάρισε εθελοντικά δημοτικό δρόμο στις Ελιές, αλλά μάταια περιμένει το Δήμο να απομακρύνει τις σακούλες με τα σκουπίδια που συγκέντρωσε!(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Βλέποντας ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Καλυμνίων, αν και η τουριστική περίοδος έχει ξεκινήσει, δεν είχαν σκοπό να καθαρίσουν δημοτικό δρόμο, στην περιοχή στις Ελιές, … [Read More...]