Ένωση Ξενοδόχων Κω: Εκλογοαπολογιστική ΓΣ παρουσία Μ. Κόνσολα

ΚΩΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΗ Ένωση Ξενοδόχων Κω προσκαλεί τα μέλη της να παραστούν στην ετήσια Τακτική (ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ) Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 23η Σεπτεμβρίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στους ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ» , στην περιοχή Μινιέρα, Ασφενδιού (δρόμος προς τη Ζιά).
Σε περίπτωση μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 , και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο στους ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ «ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ»
Κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου & Ελεγκτικής Επιτροπής .
Την Γενική Συνέλευση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Μάνος Κόνσολας, όπου λόγω πίεσης χρόνου οι εργασίες θα ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση
Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης έχουν τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς ενήμερα προς την Ένωση Ξενοδόχων Κω μέλη. Η διαδικασία της εγγραφής όπως και της πληρωμής των οικονομικών υποχρεώσεων μπορούν να γίνουν και κατά την διάρκεια της Γ.Σ.Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα είτε με επιστολή στο Δ.Σ., είτε δια ζώσης την ημέρα των εκλογών. Οι υποψήφιοι για την Εφορευτική Επιτροπή δεν μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα για τις άλλες εκλογές.
Σε περίπτωση που μέλος αδυνατεί να παραβρεθεί την ημέρα της ΓΣ ,έχει το δικαίωμα να εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο μέλος της επιχείρησής του ή συνάδελφο να παρασταθεί στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης και στη ψηφοφορία, αρκεί να είναι ταμειακώς ενήμερο.
Με εκτίμηση για το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κω,

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κωνσταντίνα Σβύνου Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

Latest..

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΧΙΟΣ : Ερώτηση προς τον κ. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών αναφορικά με το αεροδρόμιο Χίου κατέθεσε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ανδρέας Μιχαηλίδης. Η ερώτηση … [Read More...]

ΕΠΟΧΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ 2020

ΧΙΟΣ : Το Σωματείο Σερβιτόρων Χίου ενημερώνει τα Μέλη του ότι έχει ξεκινήσει από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων του ειδικού εποχικού βοηθήματος … [Read More...]