Ένωση Πολυτέκνων Δωδεκανήσου: Ευχαριστήριο σε ανώνυμο δωρητή για την διάθεση κρέατος

ΚΩΣ: Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά, κατ΄ αρχήν τον ανώνυμο δωρητή συμπολίτη μας ο οποίος είχε την ευγενή καλοσύνη και γενναιοδωρία να διαθέσει συνολικά 850 κιλά αιγοπρόβειου κρέατος, η επιθυμία του οποίου ήταν να δοθούν σε πολύτεκνες οικογένειες:
α) Μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου 400 κιλά
β) Απ’ ευθείας από την Ένωσή μας 450 κιλά, τα οποία επίσης διατέθηκαν σε πολύτεκνες οικογένειες μέλη μας. Συνολικά διατέθηκαν 850 κιλά κρέατος.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά την αντιπεριφερειάρχη Υγείας-Κοινωνικής Μέριμνας κυρία Χαρούλα Γιασιράνη για τη διάθεση του κρέατος μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο οποίο προϊσταται.
Ευχαριστούμε επίσης τον πρόεδρο του Περιφερειακού Φυτωρίου Νοτίου Αιγαίου κ. Μιχάλη Λουλού, ο οποίος μέσω του Περιφερεικού Σφαγείου το οποίο ανήκει στο Περιφερειακό Φυτώριο, ανέλαβε ατελώς, την σφαγή και τον τεμαχισμό του συνόλου των 850 κιλών κρέατος.
Τέλος πρέπει να αναφέρουμε, ότι ξεκίνησε μια ιδιαιτέρως αγαστή συνεργασία, προς όφελος των πολύτεκνων οικογενειών μελών μας και ελπίζουμε ότι το παράδειγμα του ανώνυμου συμπολίτη μας δωρητή, θα μιμηθούν και άλλοι φορείς και ιδιώτες συμπατριώτες μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γιάννης Γ. Μηνατσής Μηνάς Νικολάου

Latest..

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου καί Κάσου κ.κ. Ἀμβρόσιος θά ἑορτάσει τά ὀνομαστήριά του στήν Κῶ

ΚΩΣ: Τήν Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, ἑορτή τοῦἉγίου Ἀμβροσίου Ἐπισκόπου Μεδιολάνωνἄγει τά ὀνομαστήριά του ὁΣεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπάθου καί Κάσου κ.κ. Ἀμβρόσιος. Τήν … [Read More...]

Φρίκη στη Γαλλία: Δύο μωρά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε καταψύκτη – Μια γυναίκα υπό κράτηση

ΚΩΣ: Οι σοροί των δύο μωρών βρέθηκαν σε έναν καταψύκτη μέσα «στο σπίτι της γυναίκας» είπε σε δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου η εισαγγελέας Φρίκη στη Γαλλία. Νεκρά μέσα σε … [Read More...]