Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς! Τι είπε για το Open και το “Για την παρέα”;

ΚΩΣ: Τι τον πήρατε, τον φάγατε τον τίτλο;”. αναρωτήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.
Όταν ο Νίκος Μουτσινάς έφυγε από το Open, άφησε κάτι πίσω του… Τον τίτλο της εκπομπής του, “Για την παρέα”.
Στο ΣΚΑΪ, ο Νίκος Μουτσινάς ήρθε με το “Καλό μεσημεράκι”, όμως δεν ξέχασε την πρώτη του αγάπη. Το μεσημέρι της Πέμπτης, λοιπόν, ξέσπασε στον αέρα λέγοντας τα εξής:
“Αυτό που δεν λέμε την εκπομπή Για την παρέα, τώρα εκνευρίστηκα ξαφνικά ένα χρόνο μετά. Μα τι το πήραν εκεί στο άλλο το κανάλι, τον φάγανε τον τίτλο, τον κράτησαν. Να τον κάνουν τι; Λένε το κυλικείο Για την παρέα; Τι τον πήρατε, τον φάγατε τον τίτλο; Μα τώρα κάπως συγχύστηκα. Κράτα το να το κάνεις και κάτι. Τώρα τρελάθηκα”!

Latest..

ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΠΦΟΥΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΧΙΟΣ : Σοκαριστικες και συνάμα επικίνδυνες καταστάσεις ζουν πλέον οι κάτοικοι της Μυτιλήνης καθώς τα όσα συμβαίνουν στον τόπο τους έχουν πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Πριν … [Read More...]

Εκδρομή στην Ικαρία πραγματοποιει το 2ημερο του Αγίου Πνεύματος 7-8/06 το τουριστικό γραφείο Proorismos Travel & Tourism (πρόγραμμα)

ΙΚΑΡΙΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 07/06/2020Συγκέντρωση στο Πανεπιστήμιο στο Καρλόβασι 12:45 μμ. για την μεταφορά μας στο λιμάνι Καρλοβάσου.Αναχώρηση του πλοίου από το Καρλόβασι στις … [Read More...]