Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Τσοπανάκης. Διετέλεσε εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας «Ροδιακή».

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Έφυγε από τη ζωή πριν από λίγη ώρα σε ηλικία 67 ετών ο Δημήτρης Τσοπανάκης, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.
Ο Δημήτρης Τσοπανάκης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Ρόδου με έντονη δραστηριότητα στην πολιτική, στον αθλητισμό και σε άλλους τομείς ενώ διετέλεσε εκδότης και διευθυντής της εφημερίδας «Ροδιακή» και της εφημερίδας «Γνώμη».
Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1956. Αποφοίτησε από το Βενετόκλειο εξατάξιο Γυμνάσιο το 1974 και φοίτησε στη Σχολή Δημοσιογραφίας Βαρώτση στη Θεσσαλονίκη την διετία 1974-76.
Εργάσθηκε σχεδόν σε όλες τις θέσεις των εφημερίδων «Η ΡΟΔΙΑΚΗ» (ημερήσια) και «ΓΝΩΜΗ» (εβδομαδιαία).
Παράλληλα ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και διετέλεσε μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ επί πολλά χρόνια.
Διετέλεσε μέλος του δ.σ. της Ένωσης Επαρχιακών Εφημερίδων Ελλάδος και της ΟμοσπονδίαςΠετοσφαίρισης, καθώς επίσης και πρόεδρος των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου.
Υπήρξε νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος.
Ήταν παντρεμένος με την Ελευθερία το γένος Χαζηπέτρου με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά.
Συλλυπητήρια δήλωση Μάνου Κόνσολα
Ο Δημήτρης Τσοπανάκης ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος , ένας ευαίσθητος πολίτης αυτού του τόπου.
Υπηρέτησε τον τόπο του μέσα από την αυτοδιοίκηση, τη δημοσιογραφία αλλά και τον αθλητισμό.
Είχε πάντα το θάρρος της γνώμης του, είχε πάντα ένα ασίγαστο πάθος για ότι έκανε.
Αγαπούσε τα Δωδεκάνησα, τη Ρόδο και δεν μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του μακριά από το τόπο του.
Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη
Μια εμβληματική μορφή της Ρόδου και των Δωδεκανήσων έφυγε σήμερα από κοντάμας.Ο Δημήτρης Τσοπανάκης ήταν μια δυναμική προσωπικότητα που πρόσφερε πολλάστον τόπο μας.Ήταν ένας άνθρωπος που κράτησε με στιβαρό τρόπο τα ηνία της ενημέρωσης στη«Ροδιακή» και τη «Γνώμη», υπηρετώντας με ασίγαστο πάθος και οξυδέρκεια τηδημοσιογραφία, όχι μόνο στο πλαίσιο της καταγραφής των γεγονότων, αλλά και στοπλαίσιο της κατάθεσης προτάσεων και παρεμβάσεων για την πρόοδο του νησιούμας.Ήταν πάντα κοντά σε όλους μας, από όλες τις θέσεις που του εμπιστεύθηκαν οισυμπατριώτες μας, στην αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό.Στη σύζυγό του, Ελευθερία, τα παιδιά του και την οικογένεια του εκφράζω τα πιοβαθιά μου συλλυπητήρια.Θα λείψει σε όλους μας. Καλό σου ταξίδι, Δημήτρη!

Latest..

Σύνδεση Χίου με Εύδηλο Ικαρίας

ΧΙΟΣ : Με αφορμή το προχθεσινό άρθρο του Περιφερειάρχη κ. Μουτζούρη σε αθηναϊκή εφημερίδα, όπου περιγράφει κάποια αναπτυξιακά στοιχεία για όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου, θέτουμε … [Read More...]

Η… επιστροφή του Φώτη

ΧΙΟΣ : Αντί μνημοσύνου για τα 59 χρόνια από τον θάνατο του Φώτη Αγγουλέ (26 προς 27 Μαρτίου 1964) και μιας και πλησιάζει η εβδομάδα των παθών και το Πάσχα, αντιγράφουμε μέρος … [Read More...]