Έως 25/1 οι αιτήσεις επαναπρόσληψης εποχικών σε ξενοδοχεία – επισιτισμό στη Σάμο

ΣΑΜΟΣ:
Άρχισε η υποβολή των αιτήσεων επαναπρόσληψης για την τουριστική περίοδο του 2023 για τους εποχικά εργαζόμενους σε ξενοδοχεία και επισιτισμό στη Σάμο, ενημερώνει το τοπικό σωματείο τους.
Όπως αναφέρει το σωματείο, όσοι εργάστηκαν εποχικά τη σεζόν 2022, για να διασφαλίσουν τη συνέχεια της εργασιακής τους σχέσης στην ίδια επιχείρηση, με τους ίδιους όρους, τα ίδια εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα και να κατοχυρώσουν την προϋπηρεσία τους, πρέπει να κάνουν την αίτηση επαναπρόσληψής τους μέσω του Σωματείου προς τον εργοδότη για τη νέα σεζόν 2023.
Όποιος δεν κάνει αίτηση επαναπρόσληψης χάνει τα δικαιώματα του στην επιχείρηση που εργάζεται και δε δικαιούται καμία αποζημίωση αν δεν επαναπροσληφθεί.
“Η εμπειρία των προηγούμενων δύο χρόνων με τους πλούσιους αγώνες του κλάδου μας σε όλη την Ελλάδα απέδειξε ότι μόνο μέσα από τις συλλογικές και οργανωμένες διεκδικήσεις μπορούμε να κερδίσουμε τα δικαιώματά μας“, επισημαίνει το Σωματείο Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία & Επισιτιστικά Επαγγέλματα Σάμου.
Οι αιτήσεις επαναπρόσληψης και εγγραφής στο σωματείο γίνονται με την ταυτότητά ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης
– Έως και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στο Βαθύ: κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 09:00-12:00, στο Εργατικό Κέντρο Σάμου, Σμύρνης 2, τηλέφωνα 2273027561 και 6948820086.
– Έως και την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 στο Καρλόβασι: κάθε Τρίτη και ώρες 10:00-12:00, στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου στην οδό Γοργύρας, απέναντι από την Εθνική, στον 1ο όροφο, ή κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα 6981178152 και 2273027561.
“Μην πετάμε το δικαίωμά μας!

Κάνουμε όλοι αίτηση επαναπρόσληψης μέσω του σωματείου!

Γραφόμαστε στο σωματείο!
Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας! τονίζει το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία & Επισιτιστικά Επαγγέλματα Σάμου.

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..

Πρωταπριλιά

ΧΙΟΣ : Απρίλης, ο τέταρτος μήνας του πολιτικού έτους, με διάρκεια 30 ημέρες. Αρχικά ο Απρίλιος ήταν ο δεύτερος μήνας του δεκάμηνου ρωμαϊκού ημερολογίου με την ονομασία Aprilis και … [Read More...]