Ίδρυση νέας φοιτητικής παράταξης από την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

ΙΚΑΡΙΑ :

Μέσα από μια ζωντανή διαδικασία, το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου 2022, με τη συμμετοχή εκατοντάδων φοιτητών και φοιτητριών από 153 τμήματα, είκοσι τεσσάρων ΑΕΙ σε ολόκληρη τη χώρα, ιδρύθηκε το Δίκτυο Αριστερών – Προοδευτικών Φοιτητών.
Από σήμερα, κιόλας, σε κάθε σχολή οι συμμετέχοντες/ουσες στον νέο φορέα, μαζί με όλους τους προοδευτικούς-αριστερούς φοιτητές και φοιτήτριες ξεκινούν μια νέα μεγάλη προσπάθεια, για ένα δημοκρατικό, δωρεάν, ποιοτικό, συμπεριληπτικό και πραγματικά ζωντανό δημόσιο πανεπιστήμιο, σημειώνει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι στηρίζει το νέο αυτό εγχείρημα για την ανανέωση του φοιτητικού συνδικαλισμού και την ενίσχυση της δημοκρατικής λειτουργίας στα πανεπιστήμια, για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των φοιτητών/τριών και την ανατροπή των παθογενειών του συνδικαλισμού εντός των σχολών.
«Ενώνουμε δυνάμεις για να τα αλλάξουμε όλα. Προχωράμε όλες/οι μαζί στον δρόμο για την ανατροπή των πολιτικών Μητσοτάκη, για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος!», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Αυγή
Σχετικά

Latest..

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΛΗΜΝΟΣ: Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού.  Το … [Read More...]

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε ασυνείδητος υπάνθρωπος έχει ρίξει φόλες στην ευρύτερη περιοχή του Ρυζαρίου. Ήδη έχουν βρει φρικτό θάνατο δύο γάτες.   … [Read More...]

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός ευχαριστεί το Νικόλαο Καλουρής για την κάλυψη των εξόδων επισκευής της πρόσοψης του κτρίου(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Το πρώτο στάδιο της συντήρησης της πρόσοψης του Νοσοκομείου Καλύμνου ολοκληρώθηκε με την επισκευή, τον εξωραϊσμό και την πιστοποίηση στατικότητας του … [Read More...]