Ίλιγγος στη Μύκονο: Ελληνο-ισπανοί πλήρωσαν 15.000 ευρώ για σφυρίδες και αστακούς – Εδωσαν και 3.000 ευρώ φιλοδώρημα

ΚΩΣ: Η Μύκονος βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των εύπορων τουριστών από ολόκληρο τον κόσμο, με τις τιμές σε κάποια από τα μαγαζιά του νησιού να προκαλούν, κυριολεκτικά, ζάλη στους κοινούς θνητούς. Τελευταίο παράδειγμα ο λογαριασμός ύψους 15 χιλ. ευρώ που κλήθηκε να πληρώσει παρέα Ελληνο-ισπανών στο Νησί των Ανέμων, αφήνοντας κι άλλες 3.000 ευρώ ως φιλοδώρημα.
Μετά τα “χρυσά καβουροπόδαρα”, η Μύκονος γίνεται ξανά viral. Αλλά αυτή τη φορά, οι πελάτες άλλου πολυτελούς εστιατορίου δεν ζήτησαν τα ρέστα για τον υπέρογκο λογαριασμό που κλήθηκαν να πληρώσουν, αλλά έμειναν και τόσο ευχαριστημένοι που άφησαν κι ένα εξίσου αστρονομικό πουρμπουάρ, για να δείξουν την ικανοποίηση τους για τους αστακούς, τις σκορπίνες και τις σφυρίδες που απήλαυσαν.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή “Πρωινό” του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1, μια παρέα Ελληνο-ισπανών επισκέφτηκε γνωστό εστιατόριο στη Μύκονο ώστε τα μέλη της να απολαύσουν σφυρίδες, σκορπίνες και αστακούς.

Ο λογαριασμός στο τέλος έφτασε στο απίστευτο ποσό των 14.829 ευρώ. Αλλά η παρέα ήταν τόσο ικανοποιημένη από το φαγητό και το σέρβις, που αποφάσισε να αφήσει και το αντίστοιχο φιλοδώρημα, και μάλιστα όχι το συνηθισμένο για τους τουρίστες από εξωτερικό 10% του λογαριασμού, αλλά πολύ περισσότερο. Ούτε λίγο ούτε πολύ, το τιπ έφτασε τις 3.171 ευρώ.
Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας τον αστρονομικό λογαριασμό ανέφερε: “Η είδηση δεν είναι ότι η παρέα κάποιων εύπορων πλήρωσε 18 χιλ. ευρώ. Είναι, πιθανότατα, άνθρωποι που βγάζουν τουλάχιστον 100 χιλ. ευρώ τον μήνα. Ανάλογους λογαριασμούς, άλλωστε, πληρώνουν και σε άλλους ακριβούς προορισμούς. Η είδηση είναι ότι στη Μύκονο το σουβλάκι καλαμάκι-μπούτι κάνει 5 ευρώ και είναι ένα νησί που πάνε ακόμα και φοιτητές με την παρέα τους” ανέφερε.
https://www.thetoc.gr/koinwnia/article/iliggos-sti-mukono-ellino-ispanoi-plirosan-15000-euro-gia-sfurides-kai-astakous—edosan-kai-3000-euro-filodorima/

Latest..

Δικηγορικό γραφείο Αγγελικής Τσιμούρη στο Μούδρο: Τι πρέπει να γνωρίζετε για μια διαφιλονικούμενη ιδιοκτησία.

ΛΗΜΝΟΣ: Το Κτηματολόγιο έφερε στο φως και έγινε αφορμή να τακτοποιηθούν χρόνιες εκκρεμότητες με διαφιλονικούμενη ιδιοκτησία. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι περιπτώσεις που … [Read More...]

Πριν αλέκτωρ λαλήσει

ΧΙΟΣ : Παρότι στις πρόσφατες διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ήμουν αντίθετος για συγκεκριμένους λόγους με την υποψηφιότητά του Γιώργου Παπανδρέου, εντούτοις τον στήριξα χωρίς αυτό να … [Read More...]

Ο Κώστας Μουτζούρης στο συνέδριο για τα Ροδαφνίδια, στην έκθεση της Αγ. Παρασκευής, στην Ανεμότια και στον Σκόπελο (φωτο)

ΛΕΣΒΟΣ: Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης το Σάββατο 25.06.2022 παρέστη και απεύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών του Διεθνούς Συνεδρίου για την … [Read More...]