Αγιασμός στο Γυμνασίο Λιβαδοχωρίου και βραβεύσεις μαθητών που αρίστευσαν κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά! (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Σήμερα, ημέρα Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ξεκίνησε η σχολική χρονιά 2021-22 για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου  με τον παραδοσιακό Αγιασμό, παρουσία του Δημάρχου Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη, των χορηγών του σχολείου κ. Θεοφάνη και Ανίτας Χαλαμανδάρη και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Κώστα Δήμου.
Μετά το πέρας της τελετής η κ. Ανίτα Χαλαμανδάρη βράβευσε τις μαθήτριες και τους μαθητές που αρίστευσαν κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά. Το ομώνυμο βραβείο καθιερώθηκε τα τελευταία 5 χρόνια και προσφέρεται στους μαθητές μας στη μνήμη Νικολάου και Ουρανίας Χαλαμανδάρη.
Η Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου ευχαριστεί θερμά την οικογένεια  για την αμέριστη υποστήριξη που αδιάλειπτα και εγκάρδια τα τελευταία χρόνια  προσφέρει στο σχολείο της Κοινότητας Λιβαδοχωρίου, αγαπημένης γενέτειρας του κ. Θεοφάνη Χαλαμανδάρη.

Η Διευθύντρια
Χαριτίνη Φωτοπούλου     

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το “ΠΑΤΡΙΔΑ tv” της Χίου με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το “ΠΑΤΡΙΔΑ tv” της Χίου με τον Γιάννη Συνάνη. Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 23/9 με τα νέα της Λέσβου από το … [Read More...]