Αγώνας ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας στη Γέρα

ΛΕΣΒΟΣ:

Η περιοχή της Γέρας και συγκεκριμένα το Πέραμα θα γίνει και φέτος, στις 26 και 27 Νοεμβρίου, επίκεντρο  αθλητικών δραστηριοτήτων.
Το Πέραμα θα φορέσει τα καλά του και θα υποδεχτεί δρομείς και ποδηλάτες έτοιμους να πετύχουν τους αγωνιστικούς τους στόχους αλλά και να σταθούν παράλληλα δίπλα σε μια οικογένεια που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζεται.
Ο αθλητικός και πολιτιστικός σύλλογος Primal Performance που δραστηριοποιείται στην περιοχή, μπαίνει ενεργά στα αθλητικά δρώμενα και  διοργανώνει με συνδιοργανωτές την Κοινότητα Περάματος με την υποστήριξη του Δήμου Μυτιλήνης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, ένα αθλητικό σαββατοκύριακο το Grande Gera mtb + trail running. Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 3 το απόγευμα θα ξεκινήσει ο αγώνας ορεινού τρεξίματος που θα διασχίσει από χωματόδρομους και μονοπάτια, τους κατάφυτους με ελιές λόφους της περιοχής. Ο αγώνας είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες και μόνο όσοι επιθυμούν να παραλάβουν την αναμνηστική μπλούζα του αγώνα, θα πληρώσουν την συμμετοχή των 10 ευρώ που αυτούσια θα προσφερθεί στην οικογένεια του βρέφους που η υγεία του βρίσκεται σε κίνδυνο. 
Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί θα διεξαχθεί ποδηλατικός αγώνας βουνού, κάτι που η ποδηλατική κοινότητα του νησιού περιμένει με ανυπομονησία μετά την επιτυχημένη περσινή διοργάνωση. 
Ένα αθλητικό διήμερο που θα προσφέρει στον κάθε συμμετέχοντα συναγωνισμό, πρόκληση, ευγενή άμιλλα, γνωριμία με την περιοχή, την ευκαιρία επαφής με φίλους και συναθλητές και παράλληλα την χαρά της προσφοράς. Συγχρόνως η πλατεία του Περάματος θα γεμίσει με χρώματα, ένταση, χαμόγελα όχι μόνο από τους αθλητές αλλά και από τους κατοίκους που αποζητούν την τόνωση της περιοχής ιδιαίτερα σε μια «νεκρή» εποχή.
Υποστηρικτές του Grande Gera mtb + trail running είναι ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, ο Σύλλογος Δρομέων Lesvos Runners και όπως πάντα η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου και η Ειδική Ομάδα Εθελοντών Λέσβου – Πυροσβεστικό κλιμάκιο Γέρας.

Latest..

Τελευταία μέρα εκπτώσεων στο Κέντρο Ομορφίας Senses!!! Κλείσε ραντεβού με την έκπτωση και έχεις 2 Μήνες μέχρι να Εξαργύρωσεις την υπηρεσία που έχεις επιλέξει !

ΛΗΜΝΟΣ: Η Black Week είναι εδώ! Τελευταία μέρα εκπτώσεων!!! Κλείσε ραντεβού με την έκπτωση και έχεις 2 Μήνες μέχρι να Εξαργύρωσης την υπηρεσία που έχεις επιλέξει ! Ποιο … [Read More...]

ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τη συγκέντρωση στις 10:00 π.μ. την Πέμπτη 1η του Δεκέμβρη, στον αύλειο χώρο του Βοστάνειου Νοσοκομείου,

ΛΕΣΒΟΣ: Τελικά ήρθαν νύχτα!Το νομοσχέδιο για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη κατατέθηκε στις 23/11 και μετά από fast track διαβούλευση έρχεται στην Ολομέλεια της Βουλής για ψήφιση … [Read More...]

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Nέες άδειες με δικαίωμα πλανόδιας πώλησης για παραγωγούς.

ΛΗΜΝΟΣ: Εκδόθηκε η Προκήρυξη για χορήγηση νέων αδειών παράγωγων πωλητών με δικαίωμα πλανόδιας δραστηριοποίησης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, καθώς και για χορήγηση επιπλέον … [Read More...]