Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πραγματοποιήθηκε η τελευταία του επιθυμία

ΚΩΣ:
Τα «Silent Auctions» ολοκληρώθηκαν – Η τελευταία επιθυμία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη έγινε πραγματικότητα

Δύο μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο μετά από μεγάλη μάχη, σε ηλικία μόλις 43 ετών.
Τελευταία επιθυμία του μεγάλου αθλητή ήταν να βγουν σε δημοπρασία τα δύο αργυρά Ολυμπιακά μετάλλια, της Αθήνας και του Πεκίνου καθώς οι τρεις Ολυμπιακές δάδες που κράτησε ως λαμπαδηδρόμος, και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε δομές για τα παιδιά που θα επιλέξει η οικογένειά του.

«Αν σωθεί έστω ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου», είχε πει χαρακτηριστικά ο μεγαλόψυχος Νικολαΐδης.
Έτσι κι έγινε… τα Silent Auctions όπως ονομάστηκαν πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και συγκεντρώθηκε το ποσό το οποίο θα μπορέσει να στηρίξει τις δομές που επέλεξε η οικογένειά του.

Στην ανάρτηση στην σελίδα του στο Facebook έγραψαν χαρακτηριστικά:
«Τα Silent Auctions ολοκληρώθηκαν και η επιθυμία του Αλέξανδρου γίνεται πραγματικότητα. Η συμμετοχή του κόσμου από διάφορες χώρες ήταν συγκινητική. Πολλοί συμμετέχοντες εξέφρασαν την επιθυμία να προσφέρουν στις οργανώσεις το ποσό που διέθεσαν στη δημοπρασία, παρόλο που δεν ήταν οι πλειοδότες και αυτό είναι που κάνει την παρακαταθήκη του Αλέξανδρου ακόμα πιο σημαντική.
Τα χρήματα των δημοπρασιών θα δοθούν απευθείας και ισόποσα στους ακόλουθους επτά μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και στις 2 οικογένειες πληγέντων των φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου στην Κρήτη….», γράφει ένα μέρος της ανακοίνωσης.
Συγκεκριμένα με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα στηριχθούν οι παρακάτω δομές:

ΛΑΜΨΗ- Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος.
ΦΛΟΓΑ- ΣύλλογοςΓονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.
Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.
Σύλλογος ΣεισμόπληκτωνΔήμου Μινώα Πεδιάδας «Η Ελπίδα» και στις οικογένειες των δύο θυμάτων των φυσικών φαινομένων της 15ης Οκτωβρίου 2022 στην Κρήτη.
ΆΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.
Γιατροί Χωρίς Σύνορα.
Κοινωνική Κουζίνα ο Άλλος Άνθρωπος.

Latest..

Χρ.Στεφανάδης: Παραπλανητική διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων με το όνομα του

ΙΚΑΡΙΑ: Θύμα επιτήδειων φέρεται να έπεσε ο Βουλευτής του Νομού Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, αφού όπως τον ενημέρωσαν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων … [Read More...]