Αλλαγή πορείας αεροσκάφους της γραμμής λόγω της καταιγίδας

ΧΙΟΣ :

Μία ώρα και 20 λεπτά περίπου διήρκεσε η βραδινή πτήση της Olympic Air από Χίο για Αθήνα λόγω της καταιγίδας που έπληττε εκείνη την ώρα το νησί.
Το δρομολόγιο ΟΑ277 εκτελέστηκε με μία και πλέον ώρα καθυστέρηση (αναχώρησε από το αεροδρόμιο “Όμηρος” της Χίου στις 21.38 αντί τις 20.30) αφού εκείνη την ώρα ήταν έντονα τα καιρικά φαινόμενα στο νησί.
Και μάλιστα επιλέχθηκε διαφορετική από τη συνηθισμένη πορεία.
Όπως φαίνεται και από το γράφημα η πορεία ήταν νότια και στο ύψος της Θήρας ο Κυβερνήτης έκανε στροφή με κατεύθυνση το «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου και προσγειώθηκε περί τις 22.55.
«Το λες και γύρο του Αιγαίου αλλά φθάσαμε καλά», σχολίασε επιβάτης της πτήσης στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με τη δημοσίευση της ΕΡΤ .
Παρά την καταιγίδα και τους θυελλώδεις ανέμους δεν έχουν υπάρξει μέχρι τώρα προβλήματα. Συγκεκριμένα μέχρι τις 11.30 το βράδυ της Πέμπτης, 26/1/23, δεν υπήρξε καμία κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου για τυχόν προβλήματα.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ERTNEWS.GR

Προηγούμενο άρθροΜήνυμα από την Πολιτική Προστασία για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Latest..

ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ: ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΧΙΟΣ : Η Χίος διαθέτει μια πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει λόγω της γεωγραφικής της θέσης και των οικονομικών δυσχερειών λόγω των γενικότερων … [Read More...]