Ανακοίνωση Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κω: Αιτήσεις Επαναπρόσληψης

ΚΩΣ:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΩΝ ΚΩ

Συναδέλφισσες – οι,
Η Διοίκηση του Σωματείου εύχεται στους εργαζόμενους του κλάδου Καλή Αγωνιστική Χρονιά, Χρόνια Πολλά με Υγεία .
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ
Είναι πολύ σημαντικό να διεκδικήσουμε το δικαίωμα μας για εργασία. Η αίτηση επαναπρόσληψης είναι μια κατάκτηση του κλάδου μας, δεν πρέπει να την χαρίσουμε.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους που εργάστηκαν την περσινή σαιζόν στα ξενοδοχεία να έρθουν στο σωματείο και να καταθέσουν την αίτηση.
Το 2023 να δοθεί μια πρώτη απάντηση από τους εργαζόμενους για την καινούρια χρονιά που ξεκίνησε.
Συλλογικά μαζί με το Σωματείο να παλέψουμε για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας. Για υπογραφή τοπική κλαδικής σύμβασης με αυξήσεις στους μισθούς και καλύτερους όρους εργασίας.
Υπενθυμίζουμε σε όλους τους συνάδελφους ότι η καταλυτική ημερομηνία για την κατάθεση της αίτησης επαναπρόσληψης είναι 30/01/2023 και δικαίωμα έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που τη σαιζόν το 2022  εργάστηκαν σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.
Επίσης οι εργαζόμενοι σε εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ  μέχρι την 1 Φλεβάρη.
Για να είναι 100% έγκυρη και διασφαλισμένη η αίτηση επαναπρόσληψης  και να είναι υποχρεωτική από τον εργοδότη αυτή, θα πρέπει να γίνει μέσω του Σωματείου, όπως ορίζει το Άρθρο 8 του Ν.1346/83.
Αιτήσεις γίνονται στα γραφεία του Σωματείου Πορφυρίου 21 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή  από τις 10:00 έως  12:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22420-22394.                                

16/01/2023
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Latest..

Βιβλικές εικόνες στην Τουρκία, νέος σεισμός 7.7R. Εκτιμήσεις για περισσότερους από 2000νεκρούς.(βίντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και … [Read More...]

Έκτακτο – Που απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στη Λέσβο – Ενημέρωση για όλο το οδικό δίκτυο

ΛΕΣΒΟΣ: Για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς τον σκοπό της αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων, λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, με σχετικές … [Read More...]

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΧΙΟΣ : Τέσσερα παιδιά και μια γυναίκα νεκροί σ’ ένα ακόμη τραγικό ναυάγιο με μετανάστες. Στα τραγικά αυτά περιστατικά που σφίγγεται το στομάχι και η καρδιά υπεύθυνοι δεν είναι … [Read More...]