Ανασκόπηση ikariaki.gr: 2022 Ευχαριστούμε!

ΙΚΑΡΙΑ: Ένας ακόμα χρόνος πλησιάζει στο τέλος του, η Ικαριακή Ραδιοφωνία και όλοι οι συντελεστές της ιστοσελίδας ενημέρωσης και του ραδιοφώνου που σας κρατάει συντροφιά καθημερινά σας εύχονται Καλή Χρονιά με Υγεία.
Όμως φέτος, αποφασίσαμε να σας ευχαριστήσουμε για έναν ακόμα λόγο, το 2022 ήταν μια μοναδική χρονιά, για πρώτη φορά η ιστοσελίδα μας ξεπέρασε μέσα σε 12 μήνες το ”φράγμα” των 1,6 εκατομμυρίων επισκέψεων ξεπερνώντας κατά πολύ τις περσινές θεάσεις, κάνοντας την Ικαριακή υπολογίσιμο και αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης ανάμεσα στις κορυφαίες του Βορείου Αιγαίου.

Το 2022 ήταν μια συγκλονιστική χρονιά ενημέρωσης με στενάχωρες ειδήσεις, άμεσες ανταποκρίσεις σε πανελλαδικά ΜΜΕ από όπου χρειάστηκε εντός και εκτός νησιού, αλλά και γιορτινές εικόνες.
Πολιτικές εξελίξεις, ζωντανή εικόνα από Δημοτικά συμβούλια και εκδηλώσεις, και ατελείωτη μουσική μέσα από τις εκπομπές που πλέον φέτος έγιναν για όλους διαθέσιμες και μετά από την μετάδοση τους.
Η ομάδα της Ικαριακής Ραδιοφωνίας, συντάκτες, ρεπόρτερ, μουσικοί παραγωγοί και ηχολήπτες, ευχαριστούν όλους εσάς που με την αγάπη σας, αγκαλιάσατε την ιστοσελίδα μας, δίνοντας μας την ώθηση για ακόμα καλύτερη ενημέρωση.
Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να απαριθμήσουμε γεγονότα, αντ’ αυτού επιλέξαμε μερικά κολλάζ από τα πρωτοσέλιδα που διαβάστηκαν περισσότερο το 2022!
Ευχόμαστε Υγεία για το 2023 Καλή Δύναμη και Καλές Ειδήσεις!

Latest..

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ MR PHONE

ΧΙΟΣ : Η Mr Phone που ειδικεύεται στο αντικείμενο  αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας αναζητά νέους συνεργάτες για τα καταστήματα της στη Χίο. Αν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας … [Read More...]

Στήριξη μουσικών – κατοίκων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου από την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία: Ελένη Παντελούκα Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού, προγραμματίζει να διοργανώσει συναυλίες στα Νησιά του Βορείου Αιγαίου με … [Read More...]

Ο Έπαρχος και ο Διοικητής Νοσοκομείου Καλύμνου για τις Μελέτες Ενεργειακής Αναβάθμισης έξι Νοσοκομείων νησιών (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]