Απαράδεκτο και επικίνδυνο να μένει ο παραλιακός δρόμος χωρίς φώτα τόσες μέρες

ΛΕΣΒΟΣ:

Παράπονα των πολιτών για το ότι ο παραλιακός έμεινες χωρίς δημοτικό φωτισμό. Η ενημέρωση που έλαβε από τη ΔΕΗ ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, κ. Δημήτρης Βαρβαγιάνης, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε μέσω ανάρτησης στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, το πρόβλημα θα αποκατασταθεί τη Δευτέρα διότι απαιτείται ειδικό ανυψωτικό καλαθοφόρο μηχάνημα για να έχουν πρόσβαση οι τεχνικοί στα καλώδια που ενώνουν τους τσιμεντένιους στύλους.
Βέβαια είναι κάπως απαράδεκτο να υπάρχει ένα πρόβλημα 3 ημέρες, όπως αναφέρουν οι πολίτες στα παράπονα τους και να πρέπει να μεσολαβήσει το Σαββατοκύριακο και να μένει επί τόσες ημέρες ο κεντρικός δρόμος του Πλωμαρίου από το κτίριο του παλιού Β’ Συνεταιρισμού ως την παραλία “Esso Pappas” χωρίς φως κάτι που σαφώς είναι πολύ επικίνδυνο. Ολόκληρος Δήμος Μυτιλήνης δεν έχει ένα μηχάνημα ή μήπως δεν μπορούσαν οι αρμόδιοι να βρουν και να νοικιάσουν από ιδιώτη; Αν συμβεί κάποιο τροχαίο, ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη; Τόσα χρήματα δαπανώνται από εδώ και από εκεί, ένα τέτοιο μηχάνημα αν και εφόσον ο Δήμος δεν το διαθέτει, θα πρέπει να το αγοράσει.

Previous articleΔελτίο καιρού για τη Λέσβο από 4/10/2021 ως 7/10/2021 Ιδρυτής και διαχειριστής του blog. Επαγγελματίας Φωτορεπόρτερ και αρθρογράφος-blogger.

Latest..

Σχεδόν 1 ίντσα βροχόπτωσης εχτές σε Πλωμάρι & Μυτιλήνη – Αναλυτικά μετεωρολογικά δεδομένα για 15/10/2021

ΛΕΣΒΟΣ: Σχεδόν 1 ίντσα βροχόπτωσης κατέγραψε εχτές Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 ο μετεωρολογικός μας σταθμός. Συγκεκριμένα το βροχόμετρο κατέγραψε 22,8mm που ισούνται με … [Read More...]

ΑΣΠΙ: Για τη Φωτιά στο ΧΑΔΑ Φυτέματος

ΙΚΑΡΙΑ: Οι απειλές και οι εκφοβισμοί των κατοίκων της περιοχής που έβλεπαν δεκάδες φορτηγά επί σειρά ημερών να ξεφορτώνουν ανεξέλεγκτα υλικά (στρώματα, έπιπλα, κλαδέματα) στη … [Read More...]