Απεβίωσε η δασκάλα Ευδοξία Τσέρου Αδαμάκη σε ηλικία 76 ετών.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

“Έφυγε ” από τη ζωή η Ευδοξία Τσέρου Αδαμάκη σε ηλικία 76 ετών,με καταγωγή από το Βαθύ Καλύμνου.
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης. Πρωτοδιορίστηκε στη Μακεδονία ,ενώ για πολλά χρόνια υπηρέτησε ως δασκάλα σε Δημοτικά Σχολεία της Καλύμνου.
Παντρεμένη με τον επίσης εκπαιδευτικό Μιχάλη Αδαμάκη, δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια με δύο εξαιρετικά παιδιά το Γιάννη και το Λευτέρη. Επίσης είχε 5 εγγόνια.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 στις 2.00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στο Βαθύ Καλύμνου. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο του Βαθύ. Η σορός θα μεταφερθεί στο Ναό στις 12.00 το μεσημέρι.
Η οικογένεια της εκλιπούσας , επιθυμεί αντί στεφάνων και λουλουδιών, τα χρήματα να διατεθούν στο Φιλανθρωπικό Σωματείο “Τρεις Ιεράρχες”. Θα υπάρχει κυτίο στην είσοδο.

Latest..

Λήμνος- Φιλοζωικό Σωματείο Λήμνου : “Δήμαρχε δώστε εντολή για αθόρυβα πυροτεχνήματα στην φετινή Ανάσταση”.

ΛΗΜΝΟΣ: Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε την Ανάσταση, κατά την οποία συνηθίζεται να ρίχνονται πυροτεχνήματα και βεγγαλικά.  Πολλά κατοικίδια ζώα είναι κροτοφοβικά και … [Read More...]

Η… επιστροφή του Φώτη

ΧΙΟΣ : Αντί μνημοσύνου για τα 59 χρόνια από τον θάνατο του Φώτη Αγγουλέ (26 προς 27 Μαρτίου 1964) και μιας και πλησιάζει η εβδομάδα των παθών και το Πάσχα, αντιγράφουμε μέρος … [Read More...]