Αποκλειστικό: Αναστολή αφίξεων για το Apollo στην Λήμνο.

ΛΗΜΝΟΣ:

Δυσάρεστη εξέλιξη η απόφαση της αεροπορικής εταιρείας Apollo να αναστείλει τις προγραμματισμένες ( περί τα τέλη Ιουνίου) αφίξεις στην Ελλάδα και την Λήμνο.
 Η Apollo  μια από τις μεγάλες αεροπορικές εταιρείες της Σκανδιναβίας που φέτος θα πραγματοποιούσαν  πτήσεις  και στο αεροδρόμιο «Ηφαίστος» της Λήμνου ανέστειλε προς το παρόν το πτητικό της πρόγραμμα που θα ξεκινούσε  στις  26 Ιουνίου….. μέχρι νεωτέρας……
Πρόκειται για αεροπορική εταιρεία με μεγάλη δυναμική, που αντιπροσωπεύει το 70% του προγράμματος από τις σκανδιναβικές χώρες και για την φετινή σεζόν είχε προχωρήσει στην εκμίσθωση του Porto myrina  στην Λήμνο το οποίο μάλιστα ανακαίνισε σε μεγάλο βαθμό, ενώ κρατήσεις είχαν γίνει και σε μεμονωμένα καταλύματα του νησιού.
Οι Άγγλοι…….
Η παραπάνω ακύρωση εντείνει το κλίμα ανησυχίας, σε μια περίοδο κομβικής σημασίας για την θερινή σεζόν τη στιγμή μάλιστα  που άρον άρον οι βρετανοί τουρίστες  επιστρέψουν από την Πορτογαλία, καθώς η βρετανική κυβέρνηση  ανακοίνωσε ότι από την Τρίτη 8 Ιουνίου η χώρα θα μπει στο καθεστώς της πορτοκαλί λίστας. Μαζί της αλλάζουν λίστα και τα νησιά Αζόρες και Μαδέρα.
Όμως είναι γεγονός ότι η βρετανική κυβέρνηση, όπως έχει διαμηνύσει, θα κάνει τα πάντα ώστε να μην πάει πίσω το πλάνο εξόδου της χώρας από το λοκντάουν στις 21 Ιουνίου.
Παρόλα αυτά υπάρχει δυσαρέσκεια και αποδοκιμασίες για την απόφαση από τον τουριστικό κλάδο, ο οποίος κάνει λόγω για ένα ακόμα «χαμένο καλοκαίρι». Και όχι αδίκως, αφού και ο υπουργός Μεταφορών Γκράντ Σάαπς τόνισε ότι «από τα μέσα Αυγούστου και μετά η Ευρώπη θα φτάσει τα επίπεδα εμβολιασμού της Βρετανίας, όπου και θα υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία στην άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών».
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Η Αλία Ίσσα φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα συμμετάσχει στην Παραολυμπιακή Ομάδα Προσφύγων

ΛΕΣΒΟΣ: Για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες εστιάζει το μήνυμά της στη δύναμη της ένταξης σε τρεις τομείς: την υγεία, την … [Read More...]

Κοφινάς- Σήφι τιμά το 1821

ΧΙΟΣ : Μια επετειακή τοιχογραφία, σχετική με την επανάσταση του 1821, θα παρουσιάσει την Κυριακή στις 6.30 μ.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφι- Κοφινά.Πρόκειται για … [Read More...]