Απολογισμός δράσης ενημέρωσης στο 3ο Γυμνάσιο Χώρας Καλύμνου από το Πολυδύναμο Κέντρο ΚΕΘΕΑ.

ΚΑΛΥΜΝΟΣ:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, από το προσωπικό του Πολυδύναμου Κέντρου Καλύμνου –ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, την Τετάρτη 01/02/2023, η δράση ενημέρωσης «Πρόληψη εξαρτήσεων καιεπικίνδυνων συμπεριφορών στην εφηβεία» σε γονείς μαθητών του 3ου Γυμνασίου Χώρας Καλύμνου.
Κατά τη διάρκεια της δράσης οι γονείς έθεσαν τα ερωτήματα και τους προβληματισμούς τους τόσο για τις εξαρτήσεις και κυρίως για την προβληματική ενασχόληση των εφήβων με το διαδίκτυο, όσο και για τις επικίνδυνες συμπεριφορές στην εφηβεία, με ιδιαίτερη έμφαση στην έξαρση των φαινομένων βίας.
Τους ευχαριστούμε θερμά για την εποικοδομητική συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων, ενώ αναμένεται και περαιτέρω συνεργασία στο προσεχές διάστημα. Επίσης, τη δράση παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί του σχολείου καθώς και το διεπιστημονικό προσωπικό (ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός).
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Χώρας κ. ΧαντσαρίδηΔημήτριο και την Υποδιευθύντρια κα. Γεροστάθη Μαρία, για την άποψη συνεργασία.

Latest..

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ MR PHONE

ΧΙΟΣ : Η Mr Phone που ειδικεύεται στο αντικείμενο  αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας αναζητά νέους συνεργάτες για τα καταστήματα της στη Χίο. Αν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας … [Read More...]

Στήριξη μουσικών – κατοίκων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου από την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία: Ελένη Παντελούκα Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού, προγραμματίζει να διοργανώσει συναυλίες στα Νησιά του Βορείου Αιγαίου με … [Read More...]