Απολυμάνσεις σε χώρους εκπαίδευσης, υπηρεσίες και εξωτερικούς χώρους στο Πλωμάρι

ΛΕΣΒΟΣ:
Για σειρά απολυμάνσεων που πραγματοποιήθηκαν και που θα πραγματοποιηθούν μας ενημερώνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου και Πρόεδρος του Συνδέσμου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, κ. Δημήτρης Βαρβαγιάννης.
Συγκεκριμένα έχουν ήδη γίνει απολυμάνσεις στον Παιδικό Σταθμό, σε χώρους του Λυκείου, ενώ προληπτικά απολυμάνσεις έγιναν μετά από αίτημα των υπηρεσιών στο Λιμεναρχείο και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Αύριο Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020, Θα ακολουθήσουν απολυμάνσεις σε δρόμους και πλατείες σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Καθαριότητας και τους εθελοντές
Οι αναρτήσεις του κ. Βαρβαγιάννη στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
Το πρωί έγινε η απολύμανση στο παιδικό σταθμό Πλωμαρίου, και σε χώρους του Λυκείου Πλωμαρίου. Επίσης έγινε προληπτική απολύμανση μετά από αίτημα των υπηρεσιών, στο λιμεναρχείο Πλωμαρίου και στη πυροσβεστική υπηρεσία.
Αύριο σε συνεργασία με την αντιδημαρχία καθαριότητας και τους εθελοντές του δήμους μας , και τους οποίους ευχαριστούμε ,θα προβούμε σε απολύμανσης δρόμων κ πλατειών .

Latest..

Πέτσας: Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι Έλληνες – Παράταση του lockdown έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου (βιντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Για την πρόοδο του εμβολίου κατά του κορονοϊού και το σχέδιο εμβολιασμού που ετοιμάζει η κυβέρνηση μίλησε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή ενημέρωση συντακτών, ο Στέλιος … [Read More...]

Πλώρη για ακόμη 6 «Γαλάζιες Σημαίες» βάζει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου – Προστέθηκαν νέες ακτές στο Δίκτυο Παρακολούθησης

ΛΕΣΒΟΣ: Με Απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ανακοινώθηκαν οι ακτές που προστέθηκαν στο Δίκτυο Παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης. … [Read More...]