Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση Γυμνασίου Μούδρου.

ΛΗΜΝΟΣ:

To Γυμνάσιο Μούδρου «Αργύριος Μοσχίδης» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποχαιρετήσαμε την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, το απόγευμα στην αυλή του σχολείου μας  με μια όμορφη γιορτή 30 μαθητές που ανοίγουν πια τα φτερά τους για τις μεγαλύτερες βαθμίδες εκπαίδευσης.

Αποχαιρετήσαμε τη γενιά του Webex. Παιδιά που μεγάλωσαν με περισσότερα όχι, με λιγότερα χαμόγελα, με καθόλου αγκαλιές. Που πίστεψαν  ότι το μάθημα είναι μια φωνή από μακριά, που δε μας βλέπει, δε μας νιώθει, δε νοιάζεται. Που θεώρησαν  ότι αυτή η μορφή μάθησης είναι συνώνυμη με τη χαλάρωση, ενώ στην πραγματικότητα δημιουργήθηκαν  όλες οι προϋποθέσεις για κατοπινό άγχος, ανασφάλεια, μοναξιά. Κλειστήκαμε κι εμείς κι αυτά μέσα ή έξω από τα τείχη. Δεν έχει σημασία. Κλειστήκαμε, όμως.
Ήταν τρία χρόνια περίεργα. Ήταν τρία χρόνια δύσκολα. Ήταν, όμως  και τρία χρόνια ιδιαίτερα. Με τους καβγάδες και τις διαφωνίες μας. Με τις δράσεις και τα βραβεία μας. Με τα πάνω μας και τα κάτω μας.

Τους  ευχαριστούμε για το ταξίδι. Για όσα μας έδωσαν. Για όσα μας έμαθαν. Γιατί και τα παιδιά μαθαίνουν πράγματα στους δασκάλους. Ελπίζουμε να τους μάθαμε κι εμείς κάτι. Προσπαθήσαμε όλοι με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε την παιδεία σε ευθεία γραμμή κι ας μην ήταν εύκολο τις περισσότερες φορές.

Τους θερμοπαρακαλούμε  να αγαπήσουν τα γράμματα. Είναι η μόνη αλήθεια στη ζωή και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στα μονοπάτια της γνώσης.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Επέλαση τουριστών στην Λήμνο με το πλοίο Διαγόρας και το Αδαμάντιος Κοραής – Δείτε τι κατέβασε σήμερα! (βίντεο- φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Φουλαρισμένο από κόσμο έφτασε σήμερα στο λιμάνι της Μύρινας το πλοίο Διαγόρας στις 12:00 από την Καβάλα και λίγο αργότερα στις 13:20 το Αδαμάντιος Κοραης από την … [Read More...]