Από την επίσκεψη στελεχών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ικαρία

ΙΚΑΡΙΑ: ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.ΙΚΑΡΙΑΣ

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α.ΞΑΝΘΟΎ, Α.ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ & Σ.ΒΑΡΔΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ

           Στις 4 & 5/10 επισκέφτηκε το νησί μας κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. με τους Ανδρέα Ξανθό, Τομεάρχη υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και πρώην Υπουργό υγείας, Ανδρέα Μιχαηλίδη  Βουλευτή Χίου και αναπληρωτή Τομεάρχη Νησιωτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ και τον Σταμάτη Βαρδαρό, πρώην αναπληρωτή γενικό γραμματέα του Υπ.υγείας.
          Η επίσκεψη έγινε για  θέματα υγείας και κυρίως για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ικαρίας. Η υποστελέχωση του Νοσοκομείου και  η υποβάθμισή του τα δύο τελευταία χρόνια αποτελούν συνειδητή πολιτική επιλογή της κυβέρνησης. Την υποβάθμιση αυτή ήρθε να επιτείνει η αναστολή εργασίας του ανεμβολίαστου προσωπικού του Νοσοκομείου. Το Νοσοκομείο οδηγείται σε διάλυση, αν δεν παρθούν δραστικά μέτρα που να ανακόψουν αυτή την πορεία.
           Την Δευτέρα 4/10 πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία του Αγ.Κηρύκου με ομιλητές τους Α.Ξανθό, Α.Μιχαηλίδη και Σ.Βαρδαρό. Ανέλυσαν διεξοδικά όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία και το Νοσοκομείο μας και απάντησαν σε ερωτήσεις που έθεσε ο κόσμος. Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη με μεγάλη προσέλευση συμπατριωτών μας που αγωνιούν για την τύχη του Νοσοκομείου.
        Μέσα στο διήμερο αυτό επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο Ικαρίας και συζήτησαν διεξοδικά με τους γιατρούς, το προσωπικό και τον Σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου για τις ελλείψεις που υπάρχουν και όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν.
        Επισκέφθηκαν επίσης το Κέντρο Υγείας Ευδήλου και συνομίλησαν με την υπεύθυνη γιατρό.  Είχαν ακόμη  συνάντηση με τον Δήμαρχο Ικαρίας κ.Νικόλαο Καλαμπόγια για  ζητήματα του Νοσοκομείου.
Και τέλος, έδωσαν συνεντεύξεις στα τοπικά μέσα.

          Πιστεύουμε ότι η παρουσία τους στο νησί μας βοήθησε σημαντικά στην ανάδειξη των προβλημάτων του Νοσοκομείου Ικαρίας.-

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ΙΚΑΡΙΑΣ

Latest..

Η Συνθήκη και τα νησιά μας

ΙΚΑΡΙΑ: Το άρθρο 26 της Συνθήκης ορίζει, ότι αν οι Οθωμανικές αρχές δεν συναινούσαν στην εφαρμογή της, θα έχαναν την κυριαρχία της Κωνσταντινούπολης, την οποία θα μπορούσε να … [Read More...]

Λαμία-Άρης 0-1

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Αρης προβλημάτισε με την απόδοσή του, αλλά πήρε την πολύτιμη νίκη με τον Μπράμπετς στο 50′ στη Λαμία, η οποία αγωνιζόταν από το 37′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής … [Read More...]