“Ασπίδα” στην Πρυτάνισσα το πολιτικό γραφείο του Ν. Μηταράκη

ΧΙΟΣ :

“Η επίθεση του κ. Μιχαηλίδη στην Πρύτανη του Παν. Αιγαίου, κ. Βιτσιλάκη, αποτελεί περίτρανη απόδειξη της δυσανεξίας του ιδίου, αλλά και του κόμματος του απέναντι στην μορφωτική διαδικασία, την αριστεία, αλλά και την αντίθετη άποψη”, απαντά το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη στη δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη.
“Τα Πανεπιστήμια μας χρειάζονται οικονομικούς πόρους, έγκριτο επιστημονικό προσωπικό, διαδικασίες αξιολόγησης και φοιτητές με μορφωτικό επίπεδο και πρωτίστως διάθεση για μάθηση. Αυτά είναι και τα εχέγγυα για την καταξίωση. Η προηγούμενη κατάσταση βύθιζε τα ακαδημαϊκά μας ιδρύματα σε καθεστώς ανυποληψίας και υπονόμευε το επίπεδο σπουδών που προσέφεραν”, υποστηρίζει το πολιτικό γραφείο του κ. Μηταράκη που συνεχίζει:
“Ο κ. Μιχαηλίδης βλέπει, δυστυχώς, την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ως προνομιακό πεδίο αντιπαράθεσης και όχι ουσιαστικής πολιτικής. Επιμένει να υπεραμύνεται του παρωχημένου θεσμού του ασύλου, αλλά και της παντελούς απουσίας οποιουδήποτε κριτηρίου-βάσης για την είσοδο στο Πανεπιστήμιο. Αντ’ αυτού, βάλλει κατά έγκριτων επιστημόνων και επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία τις ιδεοληψίες του.Στα εθνικά ζητήματα, όπως η παιδεία, απαιτείται σοβαρότητα και συνέργειες με την ακαδημαϊκή κοινότητα. Στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν το αντιλήφθηκαν ως Κυβέρνηση. Ελπίζουμε να το καταλάβουν ως αντιπολίτευση”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Latest..

Ολυμπιακός – Αντβέρπ 2-1

ΙΚΑΡΙΑ : Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αντβέρπ για την πρώτη αγωνιστική του Europa League, χάρη στα γκολ των Ελ Αραμπί στο 52ο λεπτό και Ρέαμπτσουκ στο 87′. Οι Βέλγοι … [Read More...]