Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2021: 4ος ο Χρ. Μερούσης

ΧΙΟΣ :

Την τέταρτη θέση στον Μαραθώνιο της Αθήνας κατέλαβε ο Χιώτης αθλητής του ΦΟΒ Χριστόφορος Μερούσης, με χρόνο 2:29:58.
Με σχετική ανακοίνωση, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συγχαίρει τον Χριστόφορο Μερούση για την επίδοσή του.Επίσης συγχαίρει όλους τους Βορειοαιγαιοπελαγίτες που συμμετείχαν στους αγώνες δρόμoυ των Αθηνών. Να σημειώσουμε ότι πολλοί ήταν αυτοί, αθλητές ή ερασιτέχνες εραστές των μεγάλων αποστάσεων, που δεν έχασαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην αυθεντική διαδρομή του μαραθωνίου.
Τα θερμά συγχαρητήρια του απευθύνει και ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, τόσο για τη συμμετοχή του Χριστόφορου Μερούση στο φετινό κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας αλλά και για τη συνολική προσφορά του στον αθλητισμό.
Αντίστοιχες ευχές εκφράζει και ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ.
Να θυμίσουμε ότι νικητής του Μαραθωνίου της Αθήνας ήταν ο Κώστας Γκελαούζος με 2:16:49, καταρρίπτοντας το ρεκόρ διαδρομής.

Latest..

Δελτίο ειδήσεων 26/11 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Δελτίο ειδήσεων 26/11 με τα νέα της Λέσβου από το κανάλι του Αιγαίου “ΠΑΤΡΙΔΑ” με τον Γιάννη Συνάνη (ΒΙΝΤΕΟ) Το άρθρο Δελτίο ειδήσεων 26/11 με τα νέα της Λέσβου από το … [Read More...]

Ζημιές σε ολόκληρη τη Λέσβο από τους ισχυρότατους Νοτιάδες και τις καταιγίδες (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΕΣΒΟΣ: Οι ισχυρότατοι Νοτιάδες και οι δυνατές καταιγίδες έπληξαν χθες το βράδυ ολόκληρη τη Λέσβο. Το λιμάνι της Μυτιλήνης χθες θύμιζε Βενετία αφού η Προκυμαία είχε πλημμυρίσει. Η … [Read More...]