Βίντεο: Απολογισμός θητείας Στρατή Κύτελη

ΛΕΣΒΟΣ:

Σε απολογισμό τη θητείας της Δημοτικής Αρχής από το 2019-2022 προχώρησε ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, κατά τη διάρκεια της τελετής κοπής της πίτας του Δήμου Μυτιλήνης.
Σε προεκλογικό κλίμα οι δηλώσεις του κ. Κύτελη, ο οποίος ευχήθηκε “υγεία και δύναμη για να κόψουμε όλοι μαζί εδώ και του χρόνου τη βασιλόπιτα του δήμου μας”.
Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης αναφέρθηκε στα μεγάλα έργα που προγραμματίστηκαν, υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται στον δήμο, τονίζοντας ότι η “δημοτική αρχή εκπέμπει μήνυμα αυτοπεποίθησης, ενότητας, ευαισθητοποίησης απέναντι στα προβλήματα των πολιτών, τα οποία θα συνεχίσουμε να επιλύουμε και στην επόμενη θητεία μας”
Στη συνέχεια, έγινε παρουσίαση των έργων που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του Στρατή Κύτελη, από το καλοκαίρι του 2019 έως το τέλος του 2022.

Latest..

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΛΗΜΝΟΣ: Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού.  Το … [Read More...]

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε ασυνείδητος υπάνθρωπος έχει ρίξει φόλες στην ευρύτερη περιοχή του Ρυζαρίου. Ήδη έχουν βρει φρικτό θάνατο δύο γάτες.   … [Read More...]

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός ευχαριστεί το Νικόλαο Καλουρής για την κάλυψη των εξόδων επισκευής της πρόσοψης του κτρίου(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Το πρώτο στάδιο της συντήρησης της πρόσοψης του Νοσοκομείου Καλύμνου ολοκληρώθηκε με την επισκευή, τον εξωραϊσμό και την πιστοποίηση στατικότητας του … [Read More...]