Βασίλης Χατζηγιακουμής: ΚΡΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ, που έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας

ΚΩΣ: Διευκρινίζω από την αρχή ότι δεν έχω πρόθεση να ανοίξω διάλογο με κανέναν υπηρεσιακό ή πολιτικό παράγοντα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος, εξ άλλου τα «έργα» τους μιλάνε από μόνα τους!! Απλά αισθάνομαι την υποχρέωση να διατυπώσω κάποιες σκέψεις που προκύπτουν από την «απάντηση».
Τον κ. εκπρόσωπο ΔΕΝ τον γνωρίζω προσωπικά. Υποθέτω ότι θα πρέπει να είναι βιολόγος με εξειδίκευση στα γονίδια (μεταπτυχιακό; – διδακτορικό;). Το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα από την εμβριθή «γονιδιακή» (!!) ανάλυση του Κωακού λαού, συμπεραίνοντας μάλιστα ότι οι Κώοι έχουμε σήμερα μειονεκτικά γονίδια….. Βέβαια στην πολιτική επικαιρότητα της εποχής διαπιστώσαμε ότι παρακολουθούνται τηλέφωνα, αλλά το ότι ταξινομούνται, και άρα τους είναι γνωστά, και τα γονίδιά μας, εγώ τουλάχιστον δεν το γνώριζα….
Για την ουσία όμως δεν λένε κουβέντα!! Και η ουσία είναι η ακόλουθη:
Τρίτη 3/1/2023 έστειλα την διαμαρτυρία μου. Τετάρτη 4/1/2023 πρωί, δηλαδή την επόμενη μέρα και πρώτη εργάσιμη του έτους, πέρασα ξανά από τον δρόμο με τα «νεροφαγώματα». Συνάντησα τέσσερις εργαζόμενους, οι οποίοι με ενημέρωσαν ότι είχαν εντολή από την περιφέρεια να κλείσουν τον δρόμο και, ώ του θαύματος, να επισκευάσουν τις ζημιές.
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει απλούστατα ότι οι υπεύθυνοι γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν! Γιατί όμως επί τρία χρόνια δεν έκαναν αυτήν την απλούστατη ενέργεια; Η απάντηση είναι εξ’ ίσου απλή. Γιατί αδιαφορούσαν!! Ή για να το πω, όπως το λέμε εμείς με τα «μειονεκτικά» γονίδια, γιατί μας είχανε γραμμένους! Δεν μένει λοιπόν και στους συμπατριώτες μας, παρά να κάνουν κάτι ανάλογο. Δηλαδή να τους γράψουν και αυτοί, έστω μια επιστολή διαμαρτυρίας, γιατί αποδείχθηκε ότι μόνον έτσι μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα κάνουν κάτι για τον τόπο μας.
Αφού λοιπόν δεν έχουν να πουν κάτι επί της ουσίας, τότε ΚΡΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ, που έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας, των οποίων πιστεύουμε ότι είμαστε απόγονοι, χωρίς μειονεκτικά γονίδια…..
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ, δημότης Πυλίου.

Latest..

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ MR PHONE

ΧΙΟΣ : Η Mr Phone που ειδικεύεται στο αντικείμενο  αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας αναζητά νέους συνεργάτες για τα καταστήματα της στη Χίο. Αν θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας … [Read More...]

Στήριξη μουσικών – κατοίκων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου από την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού

ΣΑΜΟΣ: Φωτογραφία: Ελένη Παντελούκα Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού, προγραμματίζει να διοργανώσει συναυλίες στα Νησιά του Βορείου Αιγαίου με … [Read More...]

Ο Έπαρχος και ο Διοικητής Νοσοκομείου Καλύμνου για τις Μελέτες Ενεργειακής Αναβάθμισης έξι Νοσοκομείων νησιών (video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Για να μπορούν να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, χρησιμοποιούμε αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα … [Read More...]