Βουλή: «Όχι» στην άρση ασυλίας Στεφανάδη για το ”κορονογλέντι” στην Ικαρία με Μητσοτάκη

ΙΚΑΡΙΑ:
Αρνητική ήταν η εισήγηση της επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής στο αίτημα των εισαγγελικών αρχών για άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ Χριστόδουλου Στεφανάδη.

Ο βουλευτής μηνύθηκε από πολίτη για παραβίαση των υγειονομικών μέτρων στο γεύμα που παρέθεσε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψη του στην Ικαρία τον Φεβρουάριο του 2021.

Στην ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του Χριστόδουλου Στεφανάδη για το κορονογλέντι στην Ικαρία συμμετείχαν συνολικά 257 βουλευτές. Οι 173 ψήφισαν κατά, ενώ υπέρ της άρσης 84.
Την μη άρση ψήφισαν στην ολομέλεια ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ με 173 ψήφους κατά.
Υπέρ της άρσης τάχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση με 84 ψήφους.

Το τραπέζωμα του Χριστόδουλου Στεφανάδη, υπενθυμίζουμε, είχε προκαλέσει σάλο αντιδράσεων, οι οποίες έγιναν ακόμα εντονότερες όταν είδε το φως της δημοσιότητας σημείωμα – το οποίο επιβεβαίωσαν οι δημοσιογράφοι – από την αίθουσα συντακτών της ΕΡΤ για να μην παίξουν πλάνα από το γλέντι.

Latest..

Χρ.Στεφανάδης: Παραπλανητική διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων με το όνομα του

ΙΚΑΡΙΑ: Θύμα επιτήδειων φέρεται να έπεσε ο Βουλευτής του Νομού Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, αφού όπως τον ενημέρωσαν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων … [Read More...]