Βράβευση του Ούζου Πλωμάρι

ΙΚΑΡΙΑ :

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βραβεύτηκε στα Manufacturing Excellence Awards 2020. Συγκεκριμένα, το Ούζο Πλωμαρίου διακρίθηκε για την απαράμιλλη ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής του, από τη μυστική συνταγή & τη διπλή, παραδοσιακή απόσταξη έως και τη διαδικασία εμφιάλωσης με το αργυρό Μετάλλιο, αφού το χρυσό μετάλλιο πήγε στην KLEEMANN HELLAS.
Πατήστε την εικόνα να δείτε ποιοί άλλοι βραβεύτηκαν
Πέρα όμως τούτου η οικογενειακή αποσταγματοποιία βραβεύτηκε και για την έντονη εξωστρέφεια της, επίσης με αργυρό μετάλλιο μαζί με την φαρμακευτική Rafarm, καθώς το Ούζο Πλωμαρίου εξάγεται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Το χρυσό σε αυτή την κατηογρία το πήρε η Theon sensors.Με αυτές τις διακρίσεις, γίνεται για ακόμη μια φορά αντιληπτή η έμφαση που δίνει η αποσταγματοποιία στην άριστη ποιότητα παραγωγής του αποστάγματος και η βαρύτητα που δίνει στην εξαγωγική της δραστηριότητα η εταιρεία, που αποτελεί τιμή για το Βόρειο Αιγαίο
Η Ιστορία της εταιρείας
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1894 από τον Ισίδωρο Αρβανίτη με μια μυστική συνταγή που έχει διατηρηθεί από τότε μέχρι σήμερα. Στο κύριο προϊόν της εταρείας δίνεται έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και στα βότανα της ελληνικής γης που περιέχει το γλυκόπιοτο Ούζο Πλωμαρίου. Επιπλέον, έχει διατηρηθεί ο παραδοσιακός τρόπος απόσταξης, που είναι από 100% διπλή απόσταξη και πραγματοποιείται σε 18 μικρούς, χάλκινους άμβυκες. Η εμφιάλωση, η συσκευασία και η αποθήκευση του Ούζου Πλωμαρίου, γίνεται με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και τη μεγαλύτερη δυνατή αυτοματοποίηση διατηρώντας πάντα υψηλά επίπεδα ποιότητας.
Ο σεβασμός στην παράδοση σε συνδυασμό με την τελευταία τεχνολογική εξέλιξη στην εμφιάλωση έχουν οδηγήσει το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου να αποτελεί τον ηγέτη του Ούζου σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η εξαγωγική του δραστηριότητα ξεκινά το 1997 με την Γερμανία και σήμερα έχει έντονη παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως όντας διαθέσιμο σε σημαντικές αλυσίδες του εξωτερικού αλλά και σε καταστήματα αφορολόγητων ειδών.
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου είναι ένα απόσταγμα υψηλής ποιότητας που ταξιδεύει την ελληνική παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο. Γλυκόπιοτο και σπιρτόζικο, αρωματικό και φίνο, δροσερό και παρεϊστικο, με την πρώτη γουλιά το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου κερδίζει τις εντυπώσεις.
Δίνει τη βεβαιότητα ότι έχει γεννηθεί μέσα στην ελληνική ψυχή, χάρη στα βότανα και τους εξαιρετικούς καρπούς που περιέχει και το κάνουν να έχει ξεχωριστεί θέση στην καρδιά Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.
Πρόσφατα, το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βραβεύτηκε στα Manufacturing Excellence Awards 2020. Συγκεκριμένα, το Ούζο Πλωμαρίου διακρίθηκε για την απαράμιλλη ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής του, από τη μυστική συνταγή & τη διπλή, παραδοσιακή απόσταξη έως και τη διαδικασία εμφιάλωσης.
Επιπλέον, η οικογενειακή αποσταγματοποιία βραβεύτηκε και για την έντονη εξωστρέφεια της, καθώς το Ούζο Πλωμαρίου εξάγεται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Με αυτές τις διακρίσεις, γίνεται για ακόμη μια φορά αντιληπτή η έμφαση που δίνει η αποσταγματοποιία στην άριστη ποιότητα παραγωγής του αποστάγματοςκαι η βαρύτητα που δίνει στην εξαγωγική της δραστηριότητα.

Latest..

Με δώρο ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι για κάθε μαθητή της Πάρου ξεκινάει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σωστής διαχείρισης πλαστικού

ΙΚΑΡΙΑ: Την εβδομάδα αυτή κάθε ένας από τους 1.137 μαθητές και 128 εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων της Πάρου παρέλαβε το δικό του επαναχρησιμοποιούμενο μεταλλικό μπουκάλι από … [Read More...]

Μ.Θεοδωρίδου : Οι μεταλλάξεις δεν είναι ικανές να επηρεάσουν την αποτελεσματικότητα του εμβολίου

ΛΕΣΒΟΣ: Ευρεία χαρακτήρισε την προστασία που παρέχουν τα εμβόλια από τις μεταλλάξεις του κορονοϊού η καθηγήτρια Παιδιατρικής και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών … [Read More...]

Μ.Θεμιστοκλέους : Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού θα έχουν εμβολιαστεί οι ευπαθείς ομάδες, αν παραδοθούν στην ώρα τους τα εμβόλια

ΛΕΣΒΟΣ:    Εάν τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα των παραδόσεων του εμβολίου κατά του κορονοϊού, έως την αρχή του καλοκαιριού το μεγαλύτερο μέρος των ευάλωτων … [Read More...]