Βρήκαν το δέμα με τα λαθραία καπνικά στη Σάμο και αναζητούν τους δράστες

ΙΚΑΡΙΑ :

Εκατόν εξήντα οκτώ πακέτα καπνών που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης κατασχέθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Σάμου.
Συγκεκριμένα πριν από ημέρες εντοπίστηκε από τα στελέχη του Λιμενικού, ύποπτο δέμα το οποίο παρελήφθη σε αποθήκη εταιρείας ταχυμεταφορών στην περιοχή Καρλοβασίου και τέθηκε υπό διακριτική παρακολούθηση, για το οποίο δεν εμφανίστηκε παραλήπτης.
Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν 168 πακέτα καπνών τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης, κατά παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν από το Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί και την προανάκριση για την υπόθεση.
ΕΡΤ

Latest..

Πέτσας: Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι Έλληνες – Παράταση του lockdown έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου (βιντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Για την πρόοδο του εμβολίου κατά του κορονοϊού και το σχέδιο εμβολιασμού που ετοιμάζει η κυβέρνηση μίλησε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή ενημέρωση συντακτών, ο Στέλιος … [Read More...]

Πλώρη για ακόμη 6 «Γαλάζιες Σημαίες» βάζει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου – Προστέθηκαν νέες ακτές στο Δίκτυο Παρακολούθησης

ΛΕΣΒΟΣ: Με Απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ανακοινώθηκαν οι ακτές που προστέθηκαν στο Δίκτυο Παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης. … [Read More...]