Γάλατα και γιαούρτια στις κοινότητες του Δήμου Μυτιλήνης – Δ. Αλεξανδρή: ευελπιστούμε πως θα συνεχίσουμε

ΛΕΣΒΟΣ:

Ημέρα προσφοράς και  συμπαράστασης στους συμπολίτες μας.Χάρη την ευγενική προσφορά της FrieslandCampina Hellas – NOYNOY διαθέσαμε γάλατα και γιαούρτια στις κοινότητες του Δήμου Μυτιλήνης. Tόσο η NOYNOY όσο και η Αντιδημαρχία  Εθελοντισμού αντιλαμβάνονται πως, η αντιμετώπιση της φτώχειας και ειδικότερα μίας από τις πιο σκληρές συνέπειες της, εκείνης του υποσιτισμού, αποτελεί προτεραιότητα για εμάς. Η Φροντίδα για τον Άνθρωπο και την Κοινωνία και η ευθύνη απέναντι στην ελληνική κοινωνία και την οικογένεια αποτελούν  θεμελιώδεις αξίες που οφείλουμε να στηρίξουμε, ιδιαιτέρα στις πρωτόγνωρες μέρες που βιώνουμε, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.      
Στην προσπάθεια αυτή που κάνουμε, βέβαια, αρωγός στέκεται  η TOYOTA και η «ΚΕΣΑΝΛΗΣ ΑΕΒΕ» τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
Από τις μέχρι τώρα δράσεις μας γίνεται αντιληπτό πως ανακουφίζονται οι ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες. Ευελπιστούμε πως θα συνεχίσουμε να γινόμαστε αποδέκτες τέτοιων ανάλογων προσφορών έτσι ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας στην ίδια κατεύθυνση.  
Η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού,
Αλεξανδρή Δήμητρα.

Latest..

Καθαριότητα Δ.Ε Πυθαγορείου

ΣΑΜΟΣ: Γράφτηκε στις 02 Ιουνίου 2020. Δημοσιεύτηκε στο Κοινωνία Αγαπητοί συνδημότες , θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με το Άρθρο 23 του εγκεκριμένου ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ … [Read More...]

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣΤΙΧΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ

ΧΙΟΣ : Απάντηση του Εργατικού Κέντρου Χίου στον Πρόεδρο της ΕΜΧ, Γ. Τούμπο:  Ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χίου στην συνέντευξη του δεν ισχυρίστηκε ποτέ ότι η Ε. Μ. Χ … [Read More...]