Γαλλία – Μαρόκο 2-0

ΙΚΑΡΙΑ :

Η Γαλλία έγινε ο αντίπαλος της Αργεντινής στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ που θα κρίνει και τον εφετινό τροπαιούχο. Και οιδυο έχουν κατακτήσει το Μουντιάλ από δυο φορές. Η Γαλλία το 1998 και το 2018 και η Αργεντινή το 1978 και το 1986.
Εαν το Μουντιάλ κατακτηθεί από τη Γαλλία, τότε θα έχιε κάνει repeat, 2 συνεχόμενες διοργανώσεις, ενώ εαν κατακτηθεί από την Αργεντινή, απλά ο Μέσσι θα κλείσει την καριέρα του με αυτό που του λείπει και το παλεύει όλα τα χρόνια. Θα σπάσει μια γκίνια. Για τον σημερινό αγώνα το πρώτο που θέλουμε να εκφράσουμε, είναι ο τεράστιος σεβασμός προς την Αφρικανική χώρα, που πραγματικά εφέτος έκανε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα, όσο για την Γαλλία δεν ήταν η καλύτερη αλλά ήταν η πιο αποτελεσματική, έβαλε δυο γκολ, το ένα μάλιστα μόισς το 5ο λεπτό του αγώνα με τον Ερνάντες, και απλά πήγε στον τελικό. Το Μαρόκο πάλεψε και σε αυτόν τον αγώνα και του δίνουμε πολλά συγχαρητήρια. Το δεύτερο γκολ της Γαλλίας μπήκε στο 79′ με τον Κολό Μουανί, που είχε περάσει μόλις στον αγώνα.
Δείτε τη ροή του αγώνα
Οι συνθέσεις
ΓΑΛΛΙΑ: Γιορίς, Κουντέ, Βαράν, Κονατέ, Τεό Ερναντέζ, Τσουαμενί, Φοφανά, Ο. Ντεμπελέ (79’ Κολό Μουανί), Γκριεζμάν, Εμπαπέ, Ζιρού (65’ Τουράμ)
ΜΑΡΟΚΟ: Μπόνο, Χακίμι, Ντάρι, Γιαμίκ, Σαΐς (21’ Αμαλά, 78’ Εζαλζουλί), Μαζράουι (46’ Α. Αλάχ), Ζιγιέκ, Ουνάχι, Άμραμπατ, Μπουφάλ (66’ Αμπουκλάλ), Εν Νεσιρί (66’ Χαμντάλα)
Δείτε το πρόγραμμα και τις βαθμολογίες του Μουντιάλ
Σχετικά

Latest..

Χρ.Στεφανάδης: Παραπλανητική διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων με το όνομα του

ΙΚΑΡΙΑ: Θύμα επιτήδειων φέρεται να έπεσε ο Βουλευτής του Νομού Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, αφού όπως τον ενημέρωσαν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων … [Read More...]