Γιάννης Μπουρνούς: Ο Υπουργός Περιβάλλοντος αδιαφορεί – Κίνδυνος απώλειας περιουσιών

ΙΚΑΡΙΑ :

Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, για τον κίνδυνο που ελλοχεύει για πολλούς κατοίκους σε περιοχές της Λέσβου, να απολέσουν τα ακίνητά τους, εξαιτίας εσφαλμένων εγγραφών και καταχωρήσεων κατά την πρώτη φάση του Κτηματολογίου.
Ο Γιάννης Μπουρνούς, έπειτα από τρείς επίσημες και έγγραφες παρεμβάσεις στο πρόσφατο παρελθόν για την διαδικασία της κτηματογράφησης στη Λέσβο, τις δυσλειτουργίες και τα προβλήματα που έχουν προκύψει, επανήλθε με νέα παρέμβαση προς τον αρμόδιο Υπουργό καλώντας τον να ενεργήσει άμεσα για την επίλυση της προβληματικής και άκρως επικίνδυνης κατάστασης που έχει προκύψει για τους ιδιοκτήτες ακινήτων της Λέσβου, κατόπιν σωρείας λαθών που έχουν διαπιστωθεί στην κτηματογράφηση και για τα οποία η ευθύνη δεν βαρύνει τους ίδιους.
Ο Βουλευτής Λέσβου καλεί, επίσης, τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας να διασφαλίσει ότι η διόρθωση των λαθών της πρώτης φάσης και η επανακτηματογράφηση δεν θα επιβαρύνει περαιτέρω τους ιδιοκτήτες.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Αναφοράς.

Latest..

Απόψε ανοίγει τα χαρτιά του ο Γ. Παπανδρέου -Πόσοι θα υπογράψουν υπέρ του, πώς προετοιμάζονται οι άλλοι 5 υποψήφιοι

ΛΗΜΝΟΣ: Απόψε ανοίγει τα χαρτιά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, με τους άλλους 5 συνυποψηφίους να αναμένουν τις αποφάσεις … [Read More...]