Για πρώτη φορά ενθρόνιση Μητροπολίτη στο νησί του Αγίου Ευστρατίου! (βίντεο-φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ:

Με μεγάλη λαμπρότητα τελέστηκε η ενθρόνιση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεου Γ´, το απόγευμα της Κυριακής 28 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό Γέννησις του Χριστού Αγίου Ευστρατίου. Γεγονός πολύ σημαντικό, αφού πρώτη φορά στα χρονικά τελείται ενθρόνιση Μητροπολίτη στο νησί του Αγίου Ευστρατίου
Σε πανυγηρική ατμόσφαιρα και με τις δέουσες τιμές υποδέχτηκαν τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου Μαρία Κακαλή, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Έπαρχος Λήμνου, ο Δήμαρχος Λήμνου, ο Διοικητής 88 ΣΔΙ, ο Διοικητής 130 ΣΜ, εκπρόσωποι ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας του νησιού, το τιμητικό άγημα της ΔΑΝ Αγίου Ευστρατίου, εκπρόσωποι της ιερέας μητρόπολης Λήμνου και Αγίου Ευστράτιου, η εκπαιδευτική κοινότητα του νησιού, και πλήθος πιστών.
Το εορταστικό σκηνικό συμπλήρωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων Αγίου Ευστρατίου που πλημμύρισαν με ροδοπέταλα και δάφνες την πομπή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας προς τον Ιερό Ναό Γέννησις του Χριστού.
Οι ομιλίες καλωσορίσματος έγιναν από τη Δήμαρχο, τον Διοικητή της ΔΑΝ Αγίου Ευστράτιου κ. Καψόπουλο Γεώργιο, τη μαθήτρια Γ´Λυκείου Μάλαμα Γιάννου, τον εφημέριο του Ιερού Ναού Γέννησις του Χριστού πατέρα Ιωάννη.
(Θερμό καλωσόρισμα της Δημάρχου Αγίου Ευστράτιου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστράτιου κ. κ. Ιερόθεο Γ’)

Θερμό καλωσόρισμα της Δημάρχου Αγίου Ευστράτιου στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστράτιου κ. κ. Ιερόθεο Γ’.
Gepostet von Δήμος Αγίου Ευστρατίου-Agios Efstratios am Sonntag, 28. Juni 2020

(Το καλωσόρισμα του εφημέριου του Ιερού Ναού Γέννησις του Χριστού Αγίου Ευστρατίου πατέρα Ιωάννη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας Ιερόθεο Γ´)

Το καλωσόρισμα του εφημέριου του Ιερού Ναού Γέννησις του Χριστού Αγίου Ευστρατίου πατέρα Ιωάννη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας Ιερόθεο Γ´
Gepostet von Δήμος Αγίου Ευστρατίου-Agios Efstratios am Montag, 29. Juni 2020

(Η μαθήτρια της Γ´ Λυκείου του Γυμνασίου Λ. Τ. Αγίου Ευστρατίου Μάλαμα Γιάννου καλωσορίζει τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. κ. Ιερόθεο Γ´)

Η μαθήτρια της Γ´ Λυκείου του Γυμνασίου Λ. Τ. Αγίου Ευστρατίου Μάλαμα Γιάννου καλωσορίζει τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. κ. Ιερόθεο Γ´.
Gepostet von Δήμος Αγίου Ευστρατίου-Agios Efstratios am Montag, 29. Juni 2020

(Η συγκινητική απόκριση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιερόθεου Γ´ στο καλωσόρισμα της μαθήτριας Μαλαμας Γιάννου.)

Η συγκινητική απόκριση του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιερόθεου Γ´ στο καλωσόρισμα της μαθήτριας Μαλαμας Γιάννου.
Gepostet von Δήμος Αγίου Ευστρατίου-Agios Efstratios am Montag, 29. Juni 2020

Εμφανώς συγκινημένος ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιερόθεος Γ´ απευθύνθηκε στους πιστούς με ιδιαίτερα θερμά και ταπεινά λόγια.

Δελτίο τύπου Δήμου Αγίου Ευστρατίου
Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Γ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ: ΟΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΧΙΟΣ : Στην θεματική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για θέματα εκπαίδευσης που έγινε στις 2 Ιουλίου ,η παράταξη μας πρότεινε ανάμεσα στα άλλα θέματα που συζητήθηκαν από … [Read More...]

ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑΛ

ΧΙΟΣ : Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει κοντά στη ΒΙΑΛ. Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικές δυνάμεις.   … [Read More...]