Για την κατανομή Διοικητικού προσωπικού του Δήμου Χίου

ΧΙΟΣ : Επειδή τώρα τελευταία με θυμήθηκε ο κ. Δήμαρχος και αναφέρεται συχνά στο πρόσωπό μου δημόσια , αναγκάζομαι να καταθέσω και εγώ τις απόψεις μου για να αποκατασταθεί η πραγματικότητα.   Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι ουδέποτε μου έχει ζητηθεί πρόταση για κατανομή του προσωπικού σε Υπηρεσίες (άνθρωποι είμαστε , μπορεί να μου έχει διαφύγει κάτι, ας μου στείλει ξανά το αίτημα αυτό αν υπάρχει)  .  Αντίθετα κατ  επανάληψη έχω στείλει στον κ. Γενικό Γραμματέα την πρόταση να βρεθούμε όλοι όσοι πρέπει να έχουν άποψη (οι θεσμικοί παράγοντες εννοώ)  και να αποφασίσουμε μια κατανομή η οποία θα αντιμετωπίζει κατά το δυνατόν , τις ελλείψεις όλων των Οργανικών Μονάδων  του Δήμου και όχι ξεχωριστά και αποσπασματικά κάθε μια από αυτές , ανάλογα με το ποια πρόσωπα  υπηρετούν σε αυτήν αλλά και χρησιμοποιώντας όλο το διαθέσιμο προσωπικό , χωρίς εξαιρέσεις και ειδικές μεταχειρίσεις.
Άλλωστε εγώ την τελευταία διετία έχω συναντηθεί 3 φορές όλες κι όλες  με τον κ. Δήμαρχο, με παρουσία και πολλών άλλων , για θέματα αποκλειστικά προϋπολογισμού.
   Και το ερώτημα είναι αφού δεν έχουμε ερωτηθεί όλοι εμείς (Γεν. Δ/ντής , Δ/ντές , Σύλλογος κ.λ.π.) ποιοι τον συμβούλεψαν για να γίνουν οι δεκάδες μετακινήσεις που έχουν συντελεσθεί όλο αυτό το διάστημα , πολλές εκ των οποίων ανακαλούταν ή τροποποιούταν σε λίγες ημέρες;
   Κλείνοντας θα ήθελα να σημειώσω ότι βεβαίως και ο Δήμαρχος έχει το δικαίωμα να κατανέμει το προσωπικό όπως νομίζει , αρκεί να αναλαμβάνει και τις ευθύνες  για όποια προβλήματα δημιουργηθούν από αυτές τις επιλογές.

            ΠΑΝ. Α. ΠΕΝΤΑΚΗΣ
             Δημοτικός Υπάλληλος  
            Αν. Γεν. Δ/ντής Δήμου Χίου                          

Latest..

ΑΣΠΙ: Για τη Φωτιά στο ΧΑΔΑ Φυτέματος

ΙΚΑΡΙΑ: Οι απειλές και οι εκφοβισμοί των κατοίκων της περιοχής που έβλεπαν δεκάδες φορτηγά επί σειρά ημερών να ξεφορτώνουν ανεξέλεγκτα υλικά (στρώματα, έπιπλα, κλαδέματα) στη … [Read More...]