Για την Υγεία και Περίθαλψη στα νησιά των Φούρνων Κορσεών

ΙΚΑΡΙΑ:
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Φούρνων Κορσεών έχει αναδείξει πολλές φορές τη γύμνια του δημόσιου συστήματος υγείας και το δύσκολο ρόλο που επιτελούν οι γιατροί υπαίθρου «αγροτικοί» στα νησιά μας.  Χωρίς κανέναν ειδικευμένο γιατρό, με τεράστιες ελλείψεις σε εξοπλισμό, παρέχουν 24 ώρες το 24ωρο τη βοήθεια τους στους ασθενής των ακριτικών περιοχών μας.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Φούρνων Κορσεών στέκεται έμπρακτα δίπλα στον αγώνα των υγειονομικών  και απαιτούμε από την κυβέρνηση να καλύψει ΤΩΡΑ  τα δίκαια αιτήματα τους:

Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στις δημόσιες μονάδες υγείας
Ένταξη των υγειονομικών στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.
Την άμεση πρόσληψη  γιατρού και νοσηλευτικού προσωπικού στο  περιφερειακό (αγροτικό) ιατρείο της Χρυσομηλιάς
Να καλυφθεί άμεσα η θέση του ιατρού που μένει κενή στο «πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο»  Φούρνων.
Να αναβαθμιστεί το «πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο» των Φούρνων σε                 Κέντρο Υγείας  με πλήρη στελέχωση και εξοπλισμό, πρόσληψη ειδικευμένων γιατρών, γενικού παθολόγου, παιδιάτρου  νοσηλευτικού προσωπικού.
Μόνιμο Οδηγό ασθενοφόρου.
Μόνιμο προσωπικό καθαριότητας.
Επαρκής χρηματοδότηση για την προμήθεια όλων των αναγκαίων υλικών                                    με προτεραιότητα στα μέσα προστασίας των εργαζομένων και των ασθενών, σε όλες τις  μονάδες υγείας.
Να δημιουργηθεί στο νοσοκομείο Ικαρίας πνευμονολογική κλινική που δεν υπάρχει και  Μονάδα αυξημένης φροντίδας η έστω θαλάμου αρνητικής πίεσης. 

Αποκλειστικά δημόσιο-δωρεάν σύστημα Υγείας και Πρόνοιας για όλους, όλες τις μέρες και όλες τις ώρες του χρόνου.
Καμία επιχειρηματική δράση στο χώρο της Υγείας.

Latest..

&.Το μεσημέρι ξύλο και αυταρχισμός και το βράδυ προπαγάνδα&. – H ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τα γεγονότα στην πλατεία Νέας Σμύρνης

ΛΕΣΒΟΣ: Την έντονη δυσαρέσκειά του για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα σήμερα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης., εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής … [Read More...]

3ο Νηπιαγωγείο Μύρινας Λήμνου – Μποβολέτειο: Τσικνοπέμπτη 2021 – Τα νιάτα είναι δυο φορές!!! (φωτο)

ΛΗΜΝΟΣ: Από τις 18 Φεβρουαρίου 2021, κάθε Πέμπτη το 2ο τμήμα του 3ου Νηπιαγωγείου Μύρινας συνδέεται διαδικτυακά με το Γηροκομείο της πόλης μας με σκοπό την αλληλεπίδραση παιδιών … [Read More...]

Μάκης Ψάρρας στον Alpha 989: Άνοιγμα της Λήμνου με Ελβετία και Γερμανία για την καλοκαιρινή τουριστική περίοδο! (ηχητικό)

ΛΗΜΝΟΣ: Ο Πρόεδρος της ΑΜΚΕ Τουριστικής Μάκης Ψάρρας, παραχώρησε συνέντευξη στον Χάρη Ντιγριντάκη στην εκπομπή τρίποντο στην οικονομία, στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89 Αναφέρθηκε … [Read More...]