Γροθιά στο στομάχι: Η χαρτόκουτα με δύο μικρά γατάκια στον κάδο απορριμμάτων! (φωτο-βίντεο)

ΚΩΣ: Η ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΑΠΟΡΡΈΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΆ!!!
Πρώτα σέβεσαι και αγαπάς τον ΆΝΘΡΩΠΟ για να φτάσεις και στο ΖΩΟ.
Η φιλοζωία μας είναι το «μέτρο » του πολιτισμού και της ανθρωπιάς μας.
Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκα σε μια κεντρική γειτονιά της πόλης προκειμένου να εξυπηρετήσω έναν γνωστό μου που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες και κατά τη διάρκεια της σύντομης απόστασης που θα περπατούσα από το αυτοκίνητο στο σπίτι του συνάντησα ένα νεαρό αθλητή που με χαιρετάει και εκείνη τη στιγμή ακούμε και οι δύο το κλάμα μικρών γατιών.
Έκπληκτοι ανακαλύπτουμε ότι προέρχεται μέσα από κάδο απορριμμάτων.
Άμεσα τα έβγαλα από μέσα και τα άφησα σε μια γωνιά, στην χαρτόκουτα που τα είχαν βάλει, εκτός του κάδου και ενημέρωσα τηλεφωνικά τον κύριο Κώστα Κωστογλάκη γνωστό οικολόγο και φιλοζωο συμπολίτη και φίλο.
Οι συμπολίτες μας που διαμένουν στην συγκεκριμένη περιοχή άμεσα έφεραν γάλα στα 3 μικρά πανέμορφα γατάκια και προσφέρθηκαν να τα φυλάξουν μέχρι να ρθει ο κύριος Κωστογλάκης να τα πάρει σε ένα ασφαλές σημείο.
Δύσκολες οι στιγμές και οι συνθήκες για όλους εμάς που ζούμε στις μέρες του αόρατου εχθρού του Κορωνοϊού, η ανθρωπιά μας είναι αυτή που κάνει την ειδοποιό διαφορά και θα μας σώσει.Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

 

aegeanews.gr

Latest..

Μηταράκης: Υποδείξτε μου τοποθεσίες παραμονής μεταναστών σε καραντίνα – Έκτακτη συνεδρίαση Δήμου Δυτικής Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ: Με επιστολή του στους Δήμους των νησιών Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης ζητά να του υποδειχθούν «οι βέλτιστες … [Read More...]