Γ. Νικητιάδης: Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Πρωθυπουργού και του κλιμακίου του για νέο νοσοκομείο στην Κω

ΚΩΣ:

Την πλήρη απαξίωση των δημόσιων υπηρεσιών υγείας, στη Δωδεκάνησο καυτηρίασε ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού και Αναπληρωτής Γραμματέας του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Γιώργος Νικητιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Με Έκφραση» με την Καλλιόπη Δανελλάκη του Ράδιο Έκφραση 97 FM, τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου.

«Ευτελίζονται οι κάτοικοι των νησιών με το επίπεδο υγειονομικής περίθαλψης στο οποίο τους έχει καθηλώσει η κυβέρνηση. Αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα του καθενός μας η παροχή υγείας από το κράτος» τόνισε ο τ. υφυπουργός μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στα νησιά.
Αναφερόμενος ειδικότερα στην Κω ο κ. Νικητιάδης, υπενθύμισε την επίσκεψη «παράτα» κυβερνητικού κλιμακίου στο νησί, υπό τον πρωθυπουργό και στην εξαγγελία για νέο νοσοκομείο υπογραμμίζοντας με νόημα «είναι βέβαιο ότι γρήγορα οι Κώοι θα συνειδητοποιήσουν το εύρος από τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του Πρωθυπουργού και του κλιμακίου που τον συνόδευε».
Μιλώντας με στοιχεία, ο τ.Υφυπουργός για την κατάσταση της υγείας στη χώρα τόνισε πως «Ξεπερνούν τις 20.000 τα χειρουργεία που αναμένουν άνω του ενός έτους να πραγματοποιηθούν. Ο κόσμος είναι σε απόγνωση».
Μάλιστα ο κ. Νικητιάδης σημείωσε πως η πανδημία έπαιξε το ρόλο της στην κατάσταση αυτή, αλλά παρατήρησε ότι : «Η πανδημία μπορεί να απετέλεσε σημαντικό ρόλο για την συσσώρευση τόσων χειρουργείων αλλά από την άλλη ουδείς σχεδιασμός υπήρξε από την πλευρά της κυβέρνησης».

Latest..

Πέτρος Φιλιππίδης: Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού – Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΛΗΜΝΟΣ: Ποινή κάθειρξης κατά συγχώνευση οκτώ ετών επιβλήθηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, για τις δύο απόπειρες βιασμού.  Το … [Read More...]

ΕΡΙΞΑΝ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΧΙΟΣ : Σύμφωνα με καταγγελία που λάβαμε ασυνείδητος υπάνθρωπος έχει ρίξει φόλες στην ευρύτερη περιοχή του Ρυζαρίου. Ήδη έχουν βρει φρικτό θάνατο δύο γάτες.   … [Read More...]

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλύμνου Νίκος Φανιός ευχαριστεί το Νικόλαο Καλουρής για την κάλυψη των εξόδων επισκευής της πρόσοψης του κτρίου(video)

ΚΑΛΥΜΝΟΣ: Το πρώτο στάδιο της συντήρησης της πρόσοψης του Νοσοκομείου Καλύμνου ολοκληρώθηκε με την επισκευή, τον εξωραϊσμό και την πιστοποίηση στατικότητας του … [Read More...]