Δείτε το Πρόγραμμα εορτασμού ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στην Κω

ΚΩΣ: Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Λόγω της λήψης αυξημένων μέτρων σε πανελλήνιο επίπεδο για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και σύμφωνα με το πρόγραμμα του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 στην πόλη της Κω, θα λάβουν χώρα τα κάτωθι:

Γενικός σημαιοστολισμός από την 8η πρωινή ώρα μέχρι και τη δύση του ηλίου, όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α, Ν.Π.Δ.Δ. και Ν.Π.Ι.Δ, των τραπεζών, καθώς και των πλοίων που θα ναυλοχούν στο λιμάνι, της 21ης Νοεμβρίου 2020.
Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2020.

Σάββατο 21/11/2020 και ώρα 08.00 π.μ:
Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Διοικητήριο της Π.Ε Κω

Κυριακή 22/11/2020 και ώρα 16.40 μ.μ:
Επίσημη Υποστολή της Σημαίας στο Διοικητήριο της Π.Ε Κω

Για το σημαιοστολισμό και τη φωταγώγηση της πόλης θα φροντίσουν
ο Δήμος και η Αστυνομική Αρχή.

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ

ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Latest..

Πέτσας: Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι Έλληνες – Παράταση του lockdown έως τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου (βιντεο)

ΛΗΜΝΟΣ: Για την πρόοδο του εμβολίου κατά του κορονοϊού και το σχέδιο εμβολιασμού που ετοιμάζει η κυβέρνηση μίλησε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή ενημέρωση συντακτών, ο Στέλιος … [Read More...]

Πλώρη για ακόμη 6 «Γαλάζιες Σημαίες» βάζει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου – Προστέθηκαν νέες ακτές στο Δίκτυο Παρακολούθησης

ΛΕΣΒΟΣ: Με Απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ανακοινώθηκαν οι ακτές που προστέθηκαν στο Δίκτυο Παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων κολύμβησης. … [Read More...]