Δελτίο Τύπου σχετικά με την ανάρτηση της Παλαιστινιακής σημαίας στο Δημοτικό Σχολείο Ραχών

ΙΚΑΡΙΑ: ( Δελτίο Τύπου
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ραχών  ( Αγίου Πολυκάρπου ) σχετικά με την ανάρτηση της Σημαίας στα κάγκελα του ως άνω περιγραφόμενου δημόσιου κτιρίου εκφράζει την απογοήτευση του προς εξωσχολικό πρόσωπο το οποίο παρεναίβει στο χώρο,  και απέσπασε τη Σημαία της Παλαιστίνης.
Δηλώνουμε ξανά ότι η ανάρτηση της Σημαίας της Παλαιστίνης ήταν μια καθαρά συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στα θύματα , πόσο μάλλον που ήταν συνομίληκα με τα δικά μας παιδιά. 
Αυτή μας η δήλωση μας κρατάει σε απόσταση από κάθε είδους πολιτικό παιχνίδι, ανάλογα θα πράτταμε για κάθε παιδί που βάλλεται ανυπεράσπιστο πέρα από πολιτικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις.
Ακόμη εκφράζουμε τη λύπη μας και την απογοήτευση μας προς τοπικό μέσο ενημέρωσης που στις 24/5/2021 κατέβασε από τη σελίδα του τη δήλωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης του Σχολείου μας πρός τα θύματα.
Παραθέτουμε ενδεικτικά ως τροφή για σκέψη και ως απάντηση στο προανεφερθέν τοπικό μέσο ενημέρωσης το πρωτοσέλιδο της Χααρέτζ ( Η Haaretz είναι μια ισραηλινή εφημερίδα. Ιδρύθηκε το 1918, καθιστώντας την την πιο μακροχρόνια εφημερίδα που εκδίδεται σήμερα στο Ισραήλ και τώρα δημοσιεύεται τόσο στα εβραϊκά όσο και στα αγγλικά σε μορφή Βερολίνου. Η αγγλική έκδοση δημοσιεύεται και πωλείται μαζί με τους International New York Times.)
 Αναγνώστες της και τα παιδιά αυτών σήμερα πολεμούν…
Τα 67 νεκρά παιδιά της πρόσφατης αιματοχυσίας στη Μέση Ανατολή παρουσιάζει σήμερα στο μνημειώδες πρωτοσέλιδό της η Χααρέτζ.)

Προσυπογράφουν  οι κάτωθι Σύλλογοι:
Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολέιου Ραχών
Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ευδήλου
Δ.Σ Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κηρύκου
Σύλλογος γονέων κηδεμόνων φίλων ΑΜΕΑ και αναπήρων Ικαρίας η ΗΛΙΑΧΤΊΔΑ.

Latest..

Ολλανδία-Ουκρανία 3-2

ΙΚΑΡΙΑ : Η Ουκρανία επέστρεψε από το 2-0 μέσα σε ένα 4λεπτο στο φινάλε, αλλά η Ολλανδία ήταν ανώτερη και δικαιώθηκε με την καρφωτή κεφαλιά του Ντούμφριζ στο 85′, παίρνοντας … [Read More...]

Αυστρία-Β.Μακεδονία 3-1

ΙΚΑΡΙΑ : Η Αυστρία επικράτησε άνετα της Βόρειας Μακεδονίας για τον 3ο όμιλο και πέτυχε την πρώτη της νίκη σε τελικά ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξε ο Λάινερ στο 18′, … [Read More...]

«Άγγιξε» το όνειρο ο Τσιτσιπάς

ΛΕΣΒΟΣ: Παρά το ιδανικό ξεκίνημα, όταν προηγήθηκε με 2-0 σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να συνδυάσει τον πρώτο τελικό grand slam στην καριέρα του με τον τίτλο του … [Read More...]