Δημόσια συζήτηση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το προσφυγικό – Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

ΛΕΣΒΟΣ:

Ο Σύλλογος   «Συνύπαρξη και Επικοινωνία στο Αιγαίο» διοργανώνει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις  7μμ, στην Αίθουσα Τελετών του Προτύπου Γενικού Λυκείου Μυτιλήνης  (Ερμού 1)  Δημόσια Συζήτηση με θέμα: «ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;».                  Θα μιλήσουν οι:
                 Δημήτρης ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ , καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, πρ. Πρόεδρος  της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με θέμα «Υπάρχει προοπτική στη διαχείριση του Προσφυγικού στην Ελλάδα σήμερα;»
                Απόστολος ΒΕΪΖΗΣ, γιατρός, Διευθυντής Προγραμμάτων Ελλάδας των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», με θέμα «ΕΥ ΖΕΙΝ και μετακινούμενοι πληθυσμοί. Η υγεία ως ανθρωπιστική ανάγκη».
   Είσοδος ελεύθερη.
   Θα τηρηθούν αυστηρά τα μέτρα πρόληψης διάδοσης του COVID 19.

Latest..

Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΛΓΕΙΝΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΧΙΟΣ : *Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στους συμπολίτες μας η απουσία της δημοτικής παράταξης του κ. Δημάρχου –και του ιδίου– από την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με … [Read More...]

Εορτασμός της Ημέρας της Αστυνομίας και του προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου – Δήλωση Περιφερειάρχη

ΛΕΣΒΟΣ: H 20η Οκτωβρίου, έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της πολιτείας, ως «Ημέρα της Αστυνομίας» και παράλληλα ως ημέρα που τιμάται η μνήμη του προστάτη του Σώματος, … [Read More...]