Διήμερο εκδηλώσεων στην Ικαρία για τον Αθλητισμό

ΙΚΑΡΙΑ: ΔΙΗΜΕΡΟ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ  ΣΤΗΝ  ΙΚΑΡΙΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

    Η Τ.Ε. Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ και η Τ.Ο. Ικαρίας της ΚΝΕ προσκαλούν όλα τα αθλητικά σωματεία και τη νεολαία του νησιού στις εκδηλώσεις σχετικά με τον Αθλητισμό με θέμα: «Ο Αθλητισμός στο βορειοανατολικό Αιγαίο την περίοδο του Μεσοπολέμου», με αναφορά στις ομάδες και τους αθλητές της Ικαρίας.

    Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 28 Ιούλη, στο Χριστό Ραχών (γήπεδο μπάσκετ) και η δεύτερη την Τρίτη 3 Αυγούστου στην πλατεία Αγίου Κηρύκου. Ώρες εκδηλώσεων 9 μμ.

    Σε αυτές θα γίνουν συνοπτικές παρουσιάσεις των θέσεων  μας για τον αθλητισμό καθώς και αρχειακού υλικού από την έρευνα του δημοσιογράφου και συγγραφέα Νάσου Μπράτσου.  

   Μαθαίνοντας από την ιστορία των αθλητικών συλλόγων και των αθλητών των νησιών  του βορείου Αιγαίου σε πολύ δύσκολες εποχές, εμπνεόμαστε και επιμένουμε να διεκδικούμε  όσα  σήμερα θεωρούμε ως αναγκαία .

  Πιστεύοντας στην ευρύτερη αξία της φυσικής αγωγής και του αθλητισμού που βοηθούν τον άνθρωπο να ενταχθεί στην κοινωνία, να δουλεύει συλλογικά, να έχει στόχους, να αντιμετωπίζει τα προβλήματά του. 

   « Ο Αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια για λίγους, αλλά δικαίωμα για όλους», σε αυτή την φράση συμπυκνώνεται η αντίληψή μας, η πρόταση του ΚΚΕ για τη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό αλλά και η αντιπαράθεσή μας με το σημερινό σύστημα.

   Στις εκδηλώσεις θα τηρηθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας.

Latest..

Στη φυλακή ο Πέτρος Φιλιππίδης

ΛΗΜΝΟΣ: Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης Ο ηθοποιός που κατηγορείται για ένα βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού απολογήθηκε κατά από άκρα … [Read More...]

Αθήνα σε ΟΗΕ: Αβάσιμοι και ιστορικά λανθασμένοι οι ισχυρισμοί της Τουρκίας για τα νησιά του Αιγαίου

ΛΗΜΝΟΣ: Παντελώς αβάσιμους, αστήρικτους, καθώς και νομικά και ιστορικά λανθασμένους χαρακτηρίζει η Αθήνα τους ισχυρισμούς της Τουρκίας για το καθεστώς στρατιωτικοποίησης νησιών … [Read More...]

Απολογισμός δραστηριοτήτων και πεπραγμένων του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου

ΛΕΣΒΟΣ: Με Δελτίο Τύπου, ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου και Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης, καθώς και τα μέλη του ΔΣ θέλουν να ενημερώσουν τους  πολίτες … [Read More...]

Νέο Δ.Σ. στο Σύλλογο “Άγκυρα φίλων και ασθενών με ΙΦΝΕ” – Πρόεδρος και πάλι η Αναστασία Τσακιρίδου

ΛΕΣΒΟΣ: Την Κυριακή 25 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στα γραφεία του συλλόγου « Άγκυρα σύλλογος φίλων και ασθενών με ΙΦΝΕ και παθήσεις του πεπτικού συστήματος» στην … [Read More...]