Διανομή δεμάτων από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Κω

ΚΩΣ: Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω, τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων διένειμε 500 δέματα αγάπης με τρόφιμα, είδη καθαριότητας και είδη ατομικής υγιεινής ςε 200 οικονομικά αδύναμες οικογένειες και μοναχικά άτομα του νησιού, συνεχίζοντας την ανθρωπιστική δράση του Τμήματος, για την ανακούφιση συνανθρώπων μας.
Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε από τις εθελόντριες της Κοινωνικής Πρόνοιας του Τμήματος. Η Πρόεδρος, κα Ειρήνη Παναγιωτοποὐλου και τα Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν από καρδιάς:
 Όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν τρόφιμα έξω από τα σούπερ μάρκετ για τον σκοπό αυτό.
 Τις επιχειρήσεις ΑΒ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και Κρητικός.
 Τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι συνέβαλαν ώστε να συγκεντρωθούν προμήθειες στα σχολεία του νησιού
 Τον σύλλογο γονέων του 8ου Νηπιαγωγείου Κω.
 Τον κ. Γιώργο Νικ. Παπαδημητρίου και τα ελαιοτριβεία Κων/νου Παπαδημητρίου, Δημοσθένη Χατζηπέτρου και του Ομίλου Κουλλιά, για την προσφορά ελαιολάδου.
 Τον Όμιλο Δαςσαλαντωνάκη.
 Τον κ. Κυριάκο Διαμαντή για τη μεταφορά με το όχημα του των προμηθειών από τα σούπερ μάρκετ στο σημείο συγκέντρωσης.
 Το Δήμο Κω για τη διάθεση για ένα μήνα του χώρου, όπου πραγματοποιήθηκε η καταμέτρηση, δεματοποίηση και διανομή των δεμάτων.  Την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ. και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο Δρ. Αντώνιο Αυγερινό για τη συμπαράσταση του σχετικά με την αποστολή προμηθειών από την κεντρική αποθήκη του Ε.Ε.Σ.
 Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την αμέριστη συμπαράσταση τους. Επίσης, ευχαριστούν θερμά τις Εθελόντριες Ερυθροσταυρίτισσες και τους φίλους του Ερυθρού Σταυρού, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δε θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση αυτής της δράσης.

Latest..

Ιατρικός Σύλλογος Κω: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας.

ΚΩΣ: Είναι γνωστό ότι τα λαϊκά δικαστήρια αποπροσανατολίζουν και φανατίζουν δημιουργώντας έντονο αίσθημα ανασφάλειας. Οι ιατροί γνωρίζουμε έμπρακτα ότι λύσεις στα προβλήματα … [Read More...]

ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ 310 ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ Η ΔΕΥΑΝΧ – ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ

ΧΙΟΣ : Σε μεγάλη περιοχή του Δήμου μας, η υπηρεσία της ΔΕΥΑΝΧ ξεκίνησε, με βάση τον κανονισμό της, να κλείνει υδρόμετρα λόγω χρέους. Ο αριθμός των υδρομέτρων που κλείνουν είναι … [Read More...]