Διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου Τριαντάφυλλος Κανταράς: “Ζητάμε την άμεση μετακίνηση ιατρού   Αναισθησιολόγου.”

ΛΗΜΝΟΣ:

Με επιστολή του στην 2η ΥΠΕ  ο  Διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου  Τριαντάφυλλος Κανταράς  ζητά την άμεση μετακίνηση Αναισθησιολόγου Γιατρού στο Γ.Ν. Λήμνου.
Ακολουθεί η επιστολή:
Κάλυψη Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου με ιατρό Αναισθησιολογίας» 

Σας γνωρίζουμε ότι ο μοναδικός ιατρός Αναισθησιολογίας που υπηρετεί στο Νοσοκομείο  μας έλαβε αναρρωτική άδεια τριών (3) ημερών . 

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για την άμεση μετακίνηση ιατρού ειδικότητας  Αναισθησιολογίας για την κάλυψη των αναγκών του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου. 

Εφόσον δεν καταστεί δυνατή η μετακίνηση ιατρού και για όσο χρονικό διάστημα δεν θα  υπάρχει κάλυψη από ιατρό Αναισθησιολογίας, τα προκύπτοντα περιστατικά θα διακομίζονται  σε άλλα Νοσοκομεία. 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
1.Υπουργείο Υγείας 

Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης 
Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 
 ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Χρ.Στεφανάδης: Παραπλανητική διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων με το όνομα του

ΙΚΑΡΙΑ: Θύμα επιτήδειων φέρεται να έπεσε ο Βουλευτής του Νομού Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, αφού όπως τον ενημέρωσαν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων … [Read More...]