Δράσεις του Κ.Π Πολιόχνη στο Γυμνάσιο Μούδρου .

ΛΗΜΝΟΣ:

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου με διακριτικό τίτλο «Πολιόχνη» Λήμνου πραγματοποίησε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο γυμνάσιο Μούδρου.

Πιο συγκεκριμένα στην Ά γυμνασίου η δράση είχε ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών, στην Β΄ γυμνασίου για τους κινδύνους του διαδικτύου και τον διαδικτυακό εκφοβισμό και τέλος στην Γ΄ γυμνασίου για την πρόληψη της βίας κατά των γυναικών.  Στην δράση συμμετείχαν  86 μαθητές και μαθήτριες. 
Τις δράσεις  συντόνισαν τα επιστημονικά στελέχη του Κ.Π Πολιόχνη, Μαρία Μαμαλίκου, Ψυχολόγος-επιστημονικά υπεύθυνη, η  κα. Παλαμούτη Μάλαμα, κοινωνική λειτουργός-επιστημονικό στέλεχος, η κα. Κούτη Θεανώ, κοινωνιολόγος-επιστημονικό στέλεχος.
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Χρ.Στεφανάδης: Παραπλανητική διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων με το όνομα του

ΙΚΑΡΙΑ: Θύμα επιτήδειων φέρεται να έπεσε ο Βουλευτής του Νομού Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, αφού όπως τον ενημέρωσαν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων … [Read More...]