Δράση από το Εργατικό Κέντρο Λέσβου για την αύξηση των εισιτηρίων

ΛΕΣΒΟΣ:

Την Τετάρτη 15 Ιούνη το απόγευμα, αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, επισκέφτηκε τα τουριστικά γραφεία, ενημερώνοντας τους τουριστικούς πράκτορες με το κοινό πλαίσιο που υπογράφουν έως σήμερα 54 σωματεία, σύλλογοι και φορείς σχετικά με τις αυξήσεις στα εισιτήρια, καλώντας να απαιτήσουν από τις ναυτιλιακές εταιρείες να πάρουν πίσω τις αυξήσεις. Ακόμη, πραγματοποίησαν και εξόρμηση στο λιμάνι, μοιράζοντας την ανακοίνωση στον κόσμο που θα ταξίδευε.
Η αύξηση των εισιτηρίων, η ακρίβεια στα είδα είδη λαϊκής κατανάλωσης και οι τιμές τους ρεύματος και της βενζίνης κυριάρχησαν στις συζητήσεις που ανοίχτηκαν.
Τέλος, τα μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λέσβου, διαμαρτυρήθηκαν έντονά στους υπεύθυνους της Αστυνομικής Ασφάλειας, αφού για μια ολιγομελή αντιπροσωπεία, κόντεψαν να κινητοποιήσουν ολόκληρη διμοιρία.
Δεν μας τρομοκρατούν, το εργατικό κίνημα δεν θα σταματήσει να αγωνίζεται.

Latest..

Γιάννης Σπιλάνης: Κυβερνητικοί προεκλογικοί μονόλογοι χωρίς δεσμεύσεις και με την Αυτοδιοίκηση σιωπηλή

ΙΚΑΡΙΑ: Πολλαπλασιάζονται οι κυβερνητικές φιέστες στα νησιά μας όπου απλά επιβεβαιώνεται ότι ούτε σχέδιο υπάρχει, ούτε πρόθεση για να αντιμετωπιστούν τα συσσωρευμένα προβλήματα. … [Read More...]

Απόψε ο νέος καταξιωμένος τραγουδοποιός Δημήτρης Μπαλογιάννης στην εκπομπή Όλα τριγύρω αλλάζουνε

ΙΚΑΡΙΑ: Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Δημήτρη Μπαλογιάννη «Γενέθλια», την Τρίτη 28/06/2022, ο νέος καταξιωμένος τραγουδοποιός είναι κοντά μας, στην Ικαριακή … [Read More...]