Δυο εικόνες, χιλιάδες λέξεις: Η συγκινητική ανάρτηση Μόσιαλου για γιατρούς και νοσηλευτές

ΚΩΣ: Πριν από μερικές μέρες, ένα σκίτσο που δείχνει μια νοσοκόμε με μάσκα, γάντια προστατευτική στολή και… φτερά αγγέλου να κρατά σαν βρέφος στην αγκαλιά της τη, δοκιμαζόμενη από τον κορονοϊό, Ιταλία είχε συγκλονίσει τους πάντες. Ανάμεσά τους και τον Ηλία Μόσιαλο.  
Ο καθηγητής του London School of Economics και πρώην υπουργός ανέβασε στη σελίδα του στο Facebook μια άλλη εικόνα, αυτή τη φορά για την Ελλάδα. Μια εικόνα με την οποία ο Ηλίας Μόσιαλος θέλησε να εκφράσει τη στήριξή του σε γιατρούς και νοσηλευτές, στους ανθρώπους που παλεύουν κάθε μέρα με τον κορονοϊο και τις ελλείψεις του ΕΣΥ. 
«Την ιδέα την πήρα από μια αφίσα των Ιταλών αστυνομικών», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μόσιαλος. Και εξήγησε πως φίλος του ανέλαβε την επιμέλεια της ελληνικής εκδοχής.
<img class=&.alignnone size-full wp-image-3000375 lazyloaded&. src=&.https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2020/03/italia_nosokoma.jpg&. alt width=&.1002&. height=&.1180&. data-lazy-srcset=&.https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2020/03/italia_nosokoma.jpg 1002w, Μια νοσηλεύτρια κρατά στα χέρια της την Ελλάδα. Φορά φυσικά προστατευτική στολή, γάντια και μάσκα. Και πίσω της, το ηλιοβασίλεμα.
«Να στηρίξουμε όλοι και να προστατεύσουμε τους γιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας, τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ, όλους τους εργαζόμενους στο σύστημα υγείας. Τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη. Θα περάσουμε δύσκολα αλλά θα τα καταφέρουμε», γράφει ο Ηλίας Μόσιαλος.
Δείτε την ανάρτησή του 

Latest..

Η ΑΔΕΔΥ ΧΙΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ

ΧΙΟΣ : Η ΕΓ του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ στηρίζει την πρωτοβουλία του ΣΕΣΝΟΧ και την συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τρίτη 7 Απριλίου στις 11.00π.μ. στην κεντρική Πύλη του Νοσοκομείου  με … [Read More...]

Ν. Χαρδαλιάς: Μέχρι τις 27 Απριλίου ισχύουν πλήρως τα περιοριστικά μέτρα δίχως απολύτως καμιά χαλάρωση

ΛΕΣΒΟΣ: Τέλος στις συζητήσεις για αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων κίνησης των πολιτών έβαλε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, … [Read More...]