Δ.ΙΕΚ Λήμνου σεμινάριο, MANAGEMENT AND SOFT SKILLS WORKSHOP .

ΛΗΜΝΟΣ:

Την Πέμπτη 15/12/2022, πραγματοποιήθηκε από την κα Στεφανία Καββαδία, Διευθύντρια του Υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Μύρινα, Σεμινάριο με θέμα τη Διοίκηση και τις Οριζόντιες Δεξιότητες.
Στο Σεμινάριο συμμετείχαν οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές του Τμήματος “Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας» Α’ εξαμήνου του ΙΕΚ, στα πλαίσια του Μαθήματος “Πρακτική Εφαρμογή στην Ειδικότητα”.

Οι σπουδάστριες και οι σπουδαστές μας μαζί με τον Εκπαιδευτή τους, κο Θανάση Σουσαλή και την κα Καββαδία διερεύνησαν το ρόλο του σύγχρονου ηγέτη – manager και τις δεξιότητες που απαιτείται να καλλιεργεί, καθώς και τη δυναμική της εργασιακής ομάδας.
Με πολύ brainstorming, μοίρασμα εμπειρίας και γέλιο, κατέληξαν στην ανάπτυξη του προσωπικού πλάνου ανάπτυξης.

Η κ. Στεφανία Καββαδία είναι τραπεζικό στέλεχος με σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διεθνών Σχέσεων. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων και συμμετέχει σε δράσεις κατά του οικονομικού αναλφαβητισμού.

Την ευχαριστούμε θερμά που δέχτηκε αμέσως και με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της Διευθύντριας του ΙΕΚ κ. Ιουλίας Λυγδά και πρόσφερε στους σπουδαστές μας ένα ωφέλιμο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον WORKSHOP, που άρεσε πολύ σε όλους!!

Ευελπιστούμε και σε μια μελλοντική συνεργασία!

Ακολουθήστε το LimnosReport.gr – στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Latest..

Χρ.Στεφανάδης: Παραπλανητική διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων με το όνομα του

ΙΚΑΡΙΑ: Θύμα επιτήδειων φέρεται να έπεσε ο Βουλευτής του Νομού Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, αφού όπως τον ενημέρωσαν κυκλοφορεί στο διαδίκτυο διαφήμιση ”θεραπευτικών” προϊόντων … [Read More...]