Εδιωξαν Κασιδιάρη και Λαγό από την πορεία για το μεταναστευτικό -«Εξω οι φασίστες» φώναζαν διαδηλωτές [βίντεο & εικόνες]

ΛΗΜΝΟΣ:

Ενταση με στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής προκλήθηκε στο συλλαλητήριο νησιωτών για το μεταναστευτικό, μπροστά από το υπουργείο Εσωτερικών.
Τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για το μεταναστευτικό, έκαναν την εμφάνισή τους τα στελέχη της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και ο Γιάννης Λαγός.
Η παρουσία των στελεχών της Χρυσής Αυγής προκάλεσε την αντίδραση των διαδηλωτών, οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν «έξω τώρα η Χρυσή Αυγή», «είστε ναζί, ξεφτίλες», «είναι εγκληματική οργάνωση» και «έξω οι φασίστες». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο δεν κλιμακώθηκε και η διαδήλωση συνεχίστηκε κανονικά.

Το βίντεο από την ένταση στην πορεία για το μεταναστευτικό
Την ώρα του επεισοδίου με τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ένας εκ των διοργανωτών έλεγε -με τον τηλεβόα- ότι είναι άμεση ανάγκη η αποσυμφόρηση των νησιών και πως αυτή η ενέργεια θα ήταν θετική τόσο για τους νησιώτες, όσο και για τους πρόσφυγες – μετανάστες.
«Δεν υπάρχουν πρόσφυγες» ακούστηκε εκείνη την ώρα από την πλευρά των μελών της Χρυσής Αυγής, που προέτρεπαν, δηκτικά, τους παρευρισκόμενους να στραφούν στον «προδότη Κουτσούμπα», λέγοντας χαρακτηριστικά «θα γίνετε μειονότητα στον τόπο σας». «Δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα των νησιωτών οι χρυσαυγίτες» ήταν η απάντηση που έλαβαν.
Το βίντεο του φωτογράφου Νίκου Χριστοφάκη από το επεισόδιο:

Μερίδα νησιωτών στην συγκέντρωση για το μεταναστευτικό έξω από το υπ ες διώχνει μέλη της χρυσής αυγής pic.twitter.com/n23kVXXLpw
— nikos christofakis (@ChristofakisN) February 13, 2020

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

Latest..

Ο ΜΟΥΤΖΟΥΡΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ &.ΕΡΘΕΙ&. Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΧΙΟΣ : Δήλωση Κ. Μουτζούρη: «Προ ολίγου ζητήσαμε από την κυβέρνηση το σφράγισμα των συνόρων μας από ανατολάς, για να αποφευχθεί-κατά το δυνατόν-η μετάδοση του Κορονοϊού, ο οποίος … [Read More...]