Εθελοντική Αιμοδοσία στη Γέρα – Σάββατο 21 Νοεμβρίου

ΛΕΣΒΟΣ:

Το Σαββάτο 21 Νοεμβρίου ο Παγγεραγωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα Πολιτισμού «Οδυσσέας Ελύτης», από τις 3.00μμ, μέχρι τις 8.00μμ.Αυτή η Αιμοδοσία αποκτά ιδιαίτερη σημασία γιατί γίνεται σε μια περίοδο που η κοινωνία μας έχει αυξημένες ανάγκες σε αίμα και όλοι όσοι έχουμε τη δυνατότητα πρέπει να βοηθήσουμε για την κάλυψη αυτών των αναγκών. Οι τελευταίες αιμοδοσίες στη Λέσβο είχαν ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, αποδεικνύοντας την ευαισθητοποίηση του κόσμου και την ανταπόκρισή του για κοινωνική προσφορά . Ανάλογη ελπίζουμε να είναι και η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών του Παγγεραγωτικού, ώστε να αποδείξουμε την αγάπη μας στον άνθρωπο, τη ζωή και τη δημιουργία. 
Προσφέρουμε αίμα, χωρίς φόβο, αφού θα ληφθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της Αιμοδοσίας. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό του Σταθμού Αιμοδοσίας του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης  θα παράσχει, όπως πάντα κάθε αναγκαία βοήθεια για την άριστη διεξαγωγή της Αιμοδοσίας.
Καλούμε όλους τους εθελοντές να βοηθήσουν σε αυτή τη δράση, προσφέροντας λίγο από το αίμα τους, αλλά και φέρνοντας φίλους ή γνωστούς που μπορούν να αιμοδοτήσουν. Το αίμα δίνεται από όλους, για όλους.
Ας είμαστε λοιπόν, όλοι εκεί!

Latest..

Ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην αγορά της Μύρινας… θα στολιστεί φέτος Χριστουγεννιάτικο Δέντρο;

ΛΗΜΝΟΣ: Είναι πλέον γνωστό ότι φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά για μικρούς και μεγάλους. Είναι βέβαιο ότι θα τα γιορτάσουμε με αρκετούς περιορισμούς και ένας από … [Read More...]

Κύριε Πρωθυπουργέ όχι διακρίσεις ….Να πάρουν όλοι οι Υγειονομικοί το επίδομα και να μονιμοποιηθούν όλοι οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία !

ΧΙΟΣ : Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ σας άκουσα με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα είπατε και εξαγγείλατε για τους Ήρωες της Υγείας ! Είμαι παλιός υγειονομικός στα νιάτα μου και επειδή … [Read More...]