Εθελοντική αιμοδοσία στο Μουσείο Οίνου του ΕΟΣΣ στις 3/2

ΣΑΜΟΣ:
Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας και δειγματοληψίας μυελού των οστών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, από τις 10.00 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, στο Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου.
Η δράση έχει σύνθημα “Δίνοντας αίμα χαρίζω ζωή” και διοργανώνεται από το Περιφερειακό τμήμα Ε.Ε.Σ. Σάμου, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου και την υποστήριξη του ΕΟΣΣ:
Οι διοργανωτές αναφέρουν για αυτή την αξιέπαινη ανθρωπιστική δράση τα εξής:
Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπισμού και έμπρακτης ανιδιοτελούς προσφοράς στο συνάνθρωπο.
Το Περιφερειακό τμήμα Ε.Ε.Σ. Σάμου, ταυτιζόμενο με την ιστορία και τις θεμελιώδεις αρχές του Ερυθροσταυρικού Κινήματος, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου και τη διαρκή υποστήριξη του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού της Σάμου, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία μυελού των οστών στην πόλη της Σάμου.
Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 από τις 10.00 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.
Στη δράση αυτή, συνδιοργανωτές είναι: Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου, η Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Σάμου-Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου, οι Εθελοντές Πυροσβέστες και ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου.
Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ“.
Δείτε περισσότερα για την αιμοδοσία στο παρακάτω φυλλάδιο:
ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ by SamosVoice on Scribd

Διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο Twitter
Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο YouTube
Βρείτε τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια με την εφαρμογή Low Fare Calendar!
Discover the best flight deals with Aegean Airlines Low Fare Calendar!

Latest..

ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ: ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ. ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΧΙΟΣ : Η Χίος διαθέτει μια πλούσια πολιτιστική κληρονομιά. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει λόγω της γεωγραφικής της θέσης και των οικονομικών δυσχερειών λόγω των γενικότερων … [Read More...]